שאלה קטנה..

tomi127

New member
שאלה קטנה..

צפיתי בכל העונות של האי (כמובן בזמנו..חח) ורואה כל יום את הפרק החדש.. יש לי תהייה קטנה לגבי משהו: אם דילן הוא הבן של צ'יף וג'יני, אז איך זה שבאחד מהפרקים של העונות הקודמות הראו איך צ'יף נושא את ג'יני ודילן כשהם תינוקות בחוף איפה שהמבצר.? ברור לי שיש משהו עם ההסטוריות או משהו.. אשמח לתשובה!! תודה!

Yarinv

New member
כשצ'יף ראה בסוף העונה הראשונה

שטומי אכן הולך להשמיד את האסטרואיד, הוא נסע מהר בזמן, לקח את טומי כשהיה קטן, נסע שוב לזמן אחר ולקח את ג'יני הקטנה והביא את שניהם לכפר הטיימרים. בעצם זה שהוא לקח את טומי איתו הוא בעצם מונע ממנו את האפשרות שבעתיד הוא ישמיד את האסטרואיד - לכן כולם קיימים.

ועוד משהו...

מכיוון שדילן השמיד את האסטרואיד וניצל כביכול אז קאיראן הגיע בעצם לא? זאת אומרת הכל בגלל צ'יף

Superboi

New member
זה לא בגלל שדילן ניצל

זה רק בגלל שהאסטרואיד הושמד.

tomi127

New member
אבל..

קאיראן הוא בעצם עיוות של ההסטוריה לא?.. ועדיין לא כ"כ הבנתי את עניין האסטרואיד, ולמה צ'יץ מונע מדילן בעתיד להציל את העולם?

dodeke22

New member
יש לי גם שאלה.

למה הרגו את סול? יש איזה סיבה מיוחדת? (שהוא לא יכל להצטלם לסדרה או משהו??)

שירטע

New member
הוא מצטלם לעצ'פור [טלנובלה בהוט]

ואני לא בטוחה אבל נדמה לי שגם לעוד סרט. כנראה היה לו עמוס מידי...

רומי 111

New member
../images/Emo239.gif "עספור" שינו לזה את השם...

אסור לצפייה מתחת לגיל 14
www.youtube.com/watch?v=QnsampYTYsE אני לא נושמת...מתי זה מתחיל?

coullette

New member
לא מתאים לו

לא יושב עליו התפקיד של הערס..הוא יפיוף מדי. כאילו ברור שהוא חתיך וזה ולכן גם הביאו לו את התפקיד של הדון ז'ואן אבל הוא לא מספיק "מלוכלך" כדי לשחק תפקיד כזה. אבל התוכנית נראית מעניינת.

רומי 111

New member
לא כל כך מסכימה איתך

גם דן שפירא די יפיוף לטעמי (לא כמו עוז), אבל בעוז זהבי יש משהו מ"הילד הרע" אז זה די מתלבש. צריך לראות את האמת. הסדרה נראית פשוט מעולה. קאסט מצויין , לא קאסט רגיל של דרמה יומית, אז היא בטח תהיה מעולה הסדרה.

coullette

New member
הסדרה בטוח תהיה מעולה

אבל משהו במבטא שלו שם לא מסתדר לי.הוא מנסה לעשות דיבור ערסי כזה וזה נשמע מצחיק.אבל אולי זה בגלל שאנחנו לא רגילים לשמוע אותו מדבר ככה.

"עספור" זו לא טלנובלה ../images/Emo70.gif

היא תהיה רחוקה מלהיות טלנובלה, תאמיני לי

למעלה