שאלה קטנה.. אתם חושבים שזה מראה או לא?
K keds New member 15/7/02 #2 אני לא חושבת.. יכול להיות או ששיכפלו אותה או שזאת התאומה מרי-קייט או אשלי
K keds New member 15/7/02 #6 אני לא יכולה לראות!! אבא שלי אמר לי שהוא יחזיר לי את פוס קידס והוא עעדדן לא החזיר!!
K keds New member 15/7/02 #5 גם אני ראיתי גם אני ראיתי את הפרק הזה אבל אני לא בדיוק זוכרת .. רציתי לרענן את הזיכרון |גלדיה| ארטיק מסתיק וקולד בננה |גלדיה|
גם אני ראיתי גם אני ראיתי את הפרק הזה אבל אני לא בדיוק זוכרת .. רציתי לרענן את הזיכרון |גלדיה| ארטיק מסתיק וקולד בננה |גלדיה|
א אפרת רוסו New member 16/7/02 #10 בקשר לתמונה רק רציתי להוסיף שאשלי היא עם פנים למצלמה ומרי קייט עם גב (נראה לי בכול אופן מתי שאני רואה את פרק)
בקשר לתמונה רק רציתי להוסיף שאשלי היא עם פנים למצלמה ומרי קייט עם גב (נראה לי בכול אופן מתי שאני רואה את פרק)
א אפרת רוסו New member 18/7/02 #13 בגלל שיש לי את הפרק מוקלט ואחרי צפייה בתאומות בהרפתקאות ומארחות הצלחתי לזהות ולראות מי זאת מי פרק של צער גידול בנות(כי זה מאותה תקופה)
בגלל שיש לי את הפרק מוקלט ואחרי צפייה בתאומות בהרפתקאות ומארחות הצלחתי לזהות ולראות מי זאת מי פרק של צער גידול בנות(כי זה מאותה תקופה)