שאלה קטנה

Innocence Faded

New member
שאלה קטנה

מה ההבדל בין קורס מאמני חדר כושר בוינגייט או במכללה האקדמית בוינגייט?

oridoron77

New member
תשובה גם קטנה

הבדל מהותי. המוסדות הינם שונים הן מבחינת המרצים, והן מבחינת תכני הלימוד. כמובן שכולם נשענים על הנחות יסוד בסיסיות בעולם הכושר הגופני, אבל המתודיקה כשלעצמה אף פעם לא תהיה חופפת במלוא האחוזים. אורי

Fit2day

New member
המרצים של הבוקר והערב , אותם מרצים?

והתלמידים? הנקודה היא כזאת. גם באותו מקום יכולים להיות הבדלים בין הבוקר לערב.התלמידים שמתחלפים בין הקורסים גם הם מהווים הבדל מהותי בהתקדמות התכנים. למעשה לא ידוע לי על אף אחד שעבר את אותו קורס, ב3-5 מוסדות לימוד שונים באותו זמן כך שיכול להעביר ביקורת ראויה( וגם אז יתווספו עוד פרמטרים ואינטרסים, ועניין של אובייקטיביות/סובייקטיביות וכו'). כן יכולים לחוות דעה כל אחד על הניסיון האישי שלו בלבד. מאמין שבכל קורס למקצועות שונים יהיו מרצים טובים יותר וטובים פחות, התנאים האדמינסטרטיבים גם הם ישפיעו וכו'. בסופו של דבר אם אתה מחפש לסיים את הקורס בהצטיינות אז תבדוק באיזה מקום לך יהיה הכי נוח לתת את המיטב ואם אתה כזה הפרמטר העיקרי יהיה הלימוד העצמי שלך לאחר הקורס וקורסים נוספים. ואם אתה לא מחפש לסיים בהצטיינות וללמוד כל דבר שילמדו בכיתה אז גם זה לא באמת משנה היכן תלמד. אם יש לך שאלות יותר ספציפיות אשמח לענות. אביעד

oridoron77

New member
הגבת לי, לא לפותחת השרשור. שנית

עם רוב הדברים שאמרת אני מסכים. אין באמת אפשרות לעבור אותו קורס, אפילו אם זה באותו מוסד, כיוון שיש הרבה משתנים דינאמיים בכל כיתה וכיתה. למרות זאת, אני לא חושב שהמטרה של מי שרוצה ללמוד את הקורס, היא לעבור אותו בהצטיינות. דווקא בצורה יחסית, עדיף לכוון לקורס שאותו אתה בקושי יודע אם תעבור, עקב רמת הלימוד הגבוהה שלו. אם ישנו קורס שלוקה בחסר מבחינת מתודיקה, אין טעם לעבור אותו (אלא אם כן, מה שחשוב לאדם זה אחר זה הטייטל של סיום בהצטיינות, או רק לקבל הכשרה). באתר "יורם" אני חושב שקיים דירוג מרצים. אני רק לא יודע אם זה מרצים במוסדות לימוד אקדמאיים, או גם במוסדות ספורט. אם כן, שווה לבדוק איך המרצים נתפסים בעיני התלמידים, וזה אולי יכול לעזור. אורי

Fit2day

New member
זה מכוון - כי רציתי להוסיף על דבריך

מדי פעם בפעם עולה בפורום השאלה היכן כדאי ללמוד? הכוונה בתשובה שלי היתה שלא ניתן להשוות רק להביע רשמים כל אחד מאיפה שהוא למד (וגם אז זה מאד ספציפי למרצים התורנים באותו קורס ולסטודנטים). לגבי עניין ההצטיינות, לא התכוונתי הצטיינות בשביל הטייטל אלא כרעיון. כלומר מי ששואף ללמוד את המירב ממה שילמדו בקורס מוטב לו לבחור מקום שבו יוכל להשקיע יותר מזמנו ומרצו וגם אז מוטב שיזכור שעיקר הלימודים באים אח"כ עם הספרות והניסיון. מי שמלכתחילה לא מתכוון לדעת כמעט כל מה שמלמדים בקורס ומבחינתו 'ציון עובר' מספיק לו , גם אז זה לא באמת משנה איפה 'יותר טוב'. בקיצור ההמלצה שלי - לבחור מקום הקרוב למקום מגורים/עבודה, כל עוד אין חוות דעת שליליות במיוחד על המקום.לנסות ללמוד ככל שאפשר ממה שמלמדים ולהמשיך ללמוד בצורה עצמאית גם אח"כ.

הר ניר29

New member
תכני הלימוד

נשענים על אותה תוכנית עם מספר שעות מוגדר ובסיסי לכל פרק לפי הגדרות מנהל הספורט.

למעלה