שאלה קטנה...

melodynoa

New member
שאלה קטנה...

האם בניתוח לשינוי מין, כמו בניתוח פלסטי של אף, שפתיים או שדיים, ניתן לבחור איך יראה האיבר אח"כ? הרי כולנו יודעים שאצל כל אחד זה נראה אחרת, ואם כבר ניתוח...אז שהמראה יהיה לפי הטעם, לא? ועוד שאלה, ממה עושים אשכים בניתוח לשינוי מין?

manner

New member
אפשר

אני יודע לפחות בעניין המעבר מאישה לגבר. ניתן לבחור את גודל האיבר והאשכים כפי שידוע לי הם מסיליקון.

א ו ר1

New member
בניתוח שינוי מין מגבר לאישה שמעתי ש

משתמשים באשכים ליצירה השפתיים החיצוניות של הפות, האם זה נכון?

לא בדיוק

לא משתמשים באשכים, אלא בשק האשכים. זה, אגב, בדיוק מה שעושה הטבע אצל העובר, בין השבוע השמיני לשבוע הששה עשר להריון. הן שק האשכים והן שפתי הפות נוצרים מתוך אותה קבוצה של תאים בגבשושית המין, בהתאם למסר ההורמונלי שמתקבל. נורה

אם הבנתי נכון ?../images/Emo141.gif אז הנה תשובה

עקרונית כן כן אפשר לבחור את הגודל של הזיין הרצוי אולם רוב המנותחי מין (אף טו אם) בוחרים "בזין הכי גדול שאתה יכול לעשות לי דוקטור", וכן, הם מתגאים מאוד על כך. ואייך עושים ביצים מואגינה? את הוגינה סוגרים דבר ראשון ורק אחר כך עושים את האשכים מין הסתם ישנן דרכים שונות, מה שאני בטוח יודעת זה שאת הביצים עושים מגולות סיליקון, ואפשר לבחור את הגודל של האשכים, ואת העור של הביצים לוקחים מאיבר אחר מאותו אדם, בדיוק כמו שמעבירים ממקום למקום עור במיקרה חס וחלילה של כוויה רצינית, אז זו בעצם השתלת עור בסיסית ולא מסובכת

למעלה