שאלה קטנה...

etilly

New member
שאלה קטנה...

תנאי המשכנתא יותר טובים לזוג נשוי צעיר + ילד או לאם חד הורית + ילד??

etilly

New member
ואם אני חיה עם בן זוג??

איפה אני יכולה לברר את התנאים??

אז לא בטוח

שאת מקיימת את התנאים של חד הורית. ההבדל הוא: חד הורית מקבלת כפול בערך ומשלמת נדמה לי פחות... המקום לברר: בנקים למשכנתאות. בהצלחה!!

העקשנית

New member
שאלה גדולה....תופסת טרמפ....../images/Emo8.gif

האם יצא למי מכם שהייתה רשומה על שמו מחצית דירה,לקבל עזרה במשכנתא, או בשכר דירה כאשר נמכרה הדירה בעקבות הגירושין, והכסף הוחזר למי שנתן אותו,ולא נלקחה על הדירה משכנתא, ולא על דירה אחרת-כך שלא נוצלו הזכויות מעולם, ולא נרכשה דירה חליפית, כי לא היה מספיק כסף...? כי החוק פוגע בחדהוריות גרושות, שהייתה רשומה עלשמן מחצית דירה שנמכרה עקב גירושין, וזאת הסיבה שאני לא פניתי למשרד השיכון לבקש סיוע בשכר דירה, כי לא רציתי לקבל תשובות שליליות כמו מהביטוח הלאומי-למרות שאני זקוקה לעזרתם, ועומדת בכל שאר הקריטריונים-אבל אין לי כוח לבירוקרטיה שלהם ולמפחי הנפש כלפעם מחדש. מישהי עברה את הסיוט הזה פעם והצליחה?

ממש לא ../images/Emo10.gif

משנה לאף אחד שאת יוצאת בלי כלום. גם אם בעבר הייתה לך דירה. ועכשיו שום דבר. ככה היה לפחות בזמני. לפני שני עשורים. בערך. כתבתי על זה פעם כאן .

העקשנית

New member
אז זה אחד הדברים שצריך לשנות../images/Emo45.gif

ולדאוג לשינויים בחוק. הייתה או שתהיה ישיבת צוות מאבק בתלאביב, נדמה לי בגמנסיה הרצליה. אני לא הולכת, למרות שהייתי יכולה אולי לתרום . אין לי כוח למלחמות האלו, כשלמעלה בשלטון הכל כלכך מושחת. אבל יש כאלו שיש להם כוח להאבק, אז אני אולי אצטרף בהמשך. הכל תלוי בנסיבות. לא קראתי את הקישור עדיין, בהמשך אקרא. ותודה לך אביגיל.

למעלה