שאלה קטנה

• פותח הנושא ok6
  • פורסם בתאריך

ok6

New member
שאלה קטנה

בהמשך לדיון שהיה לגבי פרייד הייתי רוצה לשמוע מי מחברי הפורום מעדיף את המצב הקיים (שלטון היואפסי) ומדוע?
אני מוצא את העניין שלי בספורט הולך וקטן ואני חושש שאחרון הלוחמים האהובים עלי יתלה את הכפפות אני פשוט אפסיק לעקוב אחרי הספורט שפעם כל כך אהבתי.
הבנתי מהדיון הנ"ל שאני לא לבד בתחושה שפרייד פשוט הקדימה את זמנה וסיפקה לצופה מוצר טוב בהרבה משל זופה אבל אני אשמח לשמוע את הדעות של שאר חברי הפורום (במיוחד אלו שצפו בפרייד ולא רק בקטעים מסוימים מיוטיוב וכו'..).
שנה טובה וחג שמח לכולם!

AmitNHB

New member
אני מעדיף את המצב הקיים.

במצב הקיים הסיכוי להפגיש בין לוחם X ללוחם Y גבוה יותר מאשר במצב בו כל לוחם מלחם עבור ארגון אחר. למעט מקרה פידור לא היה לנו יותר מידי קרות שחלמנו לראות ולא יצאו לפועל וזה בזכות ה UFC וכעת נראה שאפילו GSP\סילבה הולך להתממש. הייתה ל UFC שנה~ לא טובה מאז המחצית השנייה של 2011 ועד היום אבל זה היה יותר בשל פציעות ופחות בגלל משהו שה UFC עשו לא בסדר וכן דור הלוחמים שיודע גם להיות entertainers הולך ונעלם לו ודור ה pure athletes תופס את מקומו וזה לא משהו שארגון כמו Pride יכול לשנות ובכלל אני חושב, שכמו הרבה דברים טובים, ככל שהזמן עובר, אנו נוטים להפריז באיכות הטוב ולשכוח את הרע. גם ל Pride היו לא מעט אירועים משעממים ואת הקרבות שהיום אנחנו זוכרים שפריק שאו משעשעים, מן אתנחתא קומית שכזו, היינו מקללים אז. נכון, שאם לוחמים ב UFC היום היו נלחמים לעיתים יותר דחופות, גם במשקלים שונים, גם לפעמים בטורנירים של 2 קרבות בערב, זה היה יותר מעניין אבל תסתכלו על לוחמים כמו לסילבה, סאקוררבה, נוגרה וקרוקופ ותראו איך הם נראים היום בגלל הדרך שעברו ב pride והם לא קיבלו שם בכל הקריירה את מה שהם היו יכולים לעשות ב UFC בקרב אחד כאלופים. עידן המזרח הפרוע היה מהנה מאוד לצפייה, אין בכך ספק. גם הימים הראשונים של ה UFC היו כך, אבל רצינו ספורט, לא ? לא קרקס. קיבלנו ספורט

yair_bar

New member
מנהל
זה המעבר הבעייתי אבל הכרחי בין בידור לספורט

ועכשיו צריך עוד מעבר אחד לכיוון המקצועיות והשליטה הריכוזית של הארגון בקרבות ובמה שקורה מסביב, כפי שהעליתי בעבר - אין דבר כזה להציע קרבות ללוחם ולתת לו יכולת לסרב. אתה מנהל את העניינים ואתה באופן בלעדי קובע את הקרבות.
להוריד כדאיות של פציעה ללוחמים (נפצעת? לא תלחם חצי שנה לפחות ממועד הקרב המתוכנן וכו')
אני אפילו הייתי מנהל טבלה פומבית עם כמה פרמטרים כמו אטרקטיביות של קרב, הישגיות, יכולת לשלהב צופים ולגרום בצורה זו ללוחמים להתאמץ יותר ובכך להגדיל את שביעות הרצון של הצופים והאוהדים (אני יודע שזה מנוגד לכותרת. כל הזין)

BeniTaz

New member
יותר קרבות = יותר הנאה

ה-UFC תוקעים את הזרימה של ה-MMA. בפרייד לוחמים גדולים היו נלחמים יותר ואז זה היה יוצר שיש יותר אירועים אטרקטיביים. קח לדוגמא את ביג נוג, אז מדורג ראשון ושני בעולם.. נלחם בין 2001-2006 כ-21 פעמים בפרייד. רק לחשוב כמה אירועים ראינו עם המדורג 2 בעולם. היום הוא כבר לא בטופ אבל לשם השוואה ב-UFC בין השנים 2007-2012 נלחם ביג נוג 7 פעמים בלבד.. שליש קרבות.

במקרה זאת הדוגמא הראשונה שיצא לי לבדוק.. אני בטוח שזה המצב גם לגביי השאר. ועוד לא דיברתי על טורנירים.. ה-UFC מעודדים לוחמים להילחם מעט ואנחנו נהנים פחות. בפרייד זה היה הפוך. זה מאוד פשוט.

למעלה