שאלה קטנה

roychu

New member
שאלה קטנה

צ´ימיצ´ורי על הסטייק, לפני או אחרי הבישול/טיגון/מינגול? נ.ב מישהו היה במסעדת הבוקרים במרום-גולן? אחלה בשר (פרסומת סמויה)
 
אני זוכרת כזה דבר ../images/Emo68.gif

לטובה (
) אחרי המינגול.
(מזיל ריר)
 

leeloo

New member
אחרי ברור שאחרי...

למד יקירי, תבלינים למיניהם שמים בצמוד לבישול (ממש כמה דקות לפני..) ורטבים שמים רק אחרי.. אחרת- "היי! לאן הרוטב נעלם?", לכן אני לעולם לא שמה מלח לפני שהאוכל מוכן.. כי אין טעם, הוא ממילא ייספג לי וייעלם..
 
למעלה