שאלה קטנה

redback1979

New member
שאלה קטנה

היי, שאלה לאלה מכם שהיגרו לאוסטרליה עם משפחה (בן/בת זוג+ילדים), כשאחד מבני המשפחה הוא אזרח אוסטרלי: כמה זמן (בהערכה גסה) לוקח לויזה (SUBCLASS100) להגיע, מהרגע שכל המסמכים הוגשו, וסוכן ההגירה אישר ש"הספירה לאחור" החלה? אנחנו נקבע בדיקות רפואיות לחודש הקרוב. שוב- ברור לי שמדובר בהערכה גסה בלבד, אבל גם טווח של חודש/חודש וחצי לכאן או לכאן, יכול מאוד לעזור. תודה רבה מראש

redback1979

New member
ANYONE?

אף אחד כאן לא עבר לאוסטרליה בסיטואציה הנ"ל, ויכול להעריך פלוס מינוס כמה זמן לוקח מסיום הבדיקות הרפואיות, עד שמתקבלת הויזה?

brk68

New member
תשובה קטנה

מרגע הגשת הטפסים אמרו לנו שזה ייקח שנה, ובפועל זה לקח 5 חודשים. עשינו את זה בלי סוכן.

zaske

New member
אין מה לבנות על הערכות, אתה צריך להתכונן למה שכתוב באתר

של מחלקת ההגירה ו"לבנות על זה".
ואם תקבל לפני - אז תקבל לפני.
במקרה של ויזת הילד שלנו - דובר על 14 חודש, בפועל היה משהו כמו 7 אם אני זוכר נכון , אבל למרות שזה גם תחת קטגוריית בני משפחה, אני מניח שמדובר במכסות שונות.

redback1979

New member
תודה רבה

לפי האתר זה בין 6-8 חודשים, אבל מה שיהיה- יהיה לטובה

תודה רבה לכולם וחג שמח

doryaa30

New member
לא הייתי ממהר לעשות את הבדיקות הרפואיות

הן עולות בערך 300$ לאדם והתוצאות שלהן תקפות רק לחצי שנה.
מכיוון שזמני הטיפול ארוכים יותר מחצי שנה (לדעתי לויזת בן-זוג זמני הטיפול עומדים עכשיו על 12-18 חודשים, בפועל כנראה שייקח פחות) הייתי מחכה שמחלקת ההגירה תשלח אותך להשלים את הבדיקות במועד מאוחר יותר.
אנחנו הגשנו את המסמכים בספטמבר האחרון. זמני הטיפול עמדו על 6-12 חודשים. לפני כחודש שלחו אותי להשלים את הבדיקות הרפואיות. לפי מה שהבנתי מאנשים אחרים זה אומר שהטיפול בתיק שלנו בשלבי סיום וכנראה שייקח עוד חודש-חודשיים.

redback1979

New member
תודה

תודה, אבל סוכן ההגירה שעובד מול שגרירות אוסטרליה שלח אותנו לעשות את הבדיקות (אחרי שהשגרירות שלחו מייל שהם "מרוצים מאמיתות הקשר ביני לבין אשתי")- אז כנראה שזה באמת בשלבי סיום.
חג שמח

למעלה