שאלה קטנה.

אוריא

New member
שאלה קטנה.

בעקבות הזרמת השפכים לחופי תל אביב. כמה אנשים ילכו לדוג בחופים האלה? אני מניח שאף אחד לא יטעם את הדגים, אבל לדייג זה לא ממש משנה. האמת היא שלפי מה שלייזר אומר, זה אפילו יועיל לדייג.

husam11

New member
מה המצב אורי?

אני אישית לא אלך כי אני אוהב לאכול את מה שאני מוציא
. יש לך מושג מתי הפשע הזה יסתיים?

אוריא

New member
אמרו 36 שעות.

היי, אמרו 36 שעות מיום שני. כלומר ההזרמה הסתיימה. בקשר לזיהום, הוא עוד יהיה איתנו לפחות פסיכולוגית עוד המון זמן.

paluta

New member
אתם די סוטים מהעניין ...

האם חשבתם פעם על הפירות ובעיקר הירקות שאתם אוכלים - רוב רובם של הירקות מושקים במי שופכין (בעיקר ייבוא משכנינו) כל הפירות והדגנים מרוססים תדיר בחומרים מסוכנים. אז רק מי שאוכל מזון אורגאני נמנע מכל אלו ולגבי הדגים - אם הם נמצאים באיזורי שופכין עדיין אין זה אומר שהם רעילים מתכות כבדות נסוכנות שכן הן אינן מסוננות דרך מערכת העיכול , לעומת זאת שפכים אורגניים כן דג ששהה במחיצת ביוב זורם יום או מספר ימים אינו מהווה סכנה בריאותית בכל מקרה עכשיו תור הזהב של רמבי - נצחון שלו - תדוגו ותזרו חזרה לים !

paluta

New member
אתם די סוטים מהעניין ...

האם חשבתם פעם על הפירות ובעיקר הירקות שאתם אוכלים - רוב רובם של הירקות מושקים במי שופכין (בעיקר ייבוא משכנינו) כל הפירות והדגנים מרוססים תדיר בחומרים מסוכנים. אז רק מי שאוכל מזון אורגאני נמנע מכל אלו ולגבי הדגים - אם הם נמצאים באיזורי שופכין עדיין אין זה אומר שהם רעילים מתכות כבדות נסוכנות שכן הן אינן מסוננות דרך מערכת העיכול , לעומת זאת שפכים אורגניים כן דג ששהה במחיצת ביוב זורם יום או מספר ימים אינו מהווה סכנה בריאותית בכל מקרה עכשיו תור הזהב של רמבי - נצחון שלו - תדוגו ותזרו חזרה לים !

Rembi

New member
../images/Emo6.gif כמה שאתה צודק....

פלוטה, אכן "תור הזהב".... או שמא עלי לומר "תור החרא"....:) הלוואי וזו לא תהיה הסיבה היחידה להחזרת דגים למים. בבכרת דייג מוצלח, רמבי נוריאל.

לייזר

New member
נכון אבל ....

חברה מה שכתבתי על הביוב חלק מהחברים הבינו שאני אוהב לדוג בביוב לגמרי זה לא נכון פשוט עשיתי השוואה למה שהיה לפני הרבה שנים . והיום כולם מפחדים מהביוב ובצדק וסיימתי ב...גם הח...של היום לא כמו של פעם.זאת ההבהרה לגבי מה שאורי כתב זה נכון איפה שנישפך ביוב יש דגים. ויש לי חדשות שאני לא יודע אם אתם יודעים .אני בסדני עלי חושש מאוד מהדגים ותמיד הזהירו לא לאכול דגים מהאזור הזה. ובכל זאת הרבה אנשים אוהבים לדוג שם כי.......אולי השמן בטיגון וכוסית וודקה או יין משובח שורף את החידקים. בתאבון מלייזר

למעלה