שמלת תחרה1
Well-known member
איזה דגלים אנשים מחזיקים?
מוסיפה, ומה הסיבה שהם מחזיקים את הדגלים?
מוסיפה, ומה הסיבה שהם מחזיקים את הדגלים?
נערך לאחרונה ב:
תלוי באיזו תצורה. בגדול יש לי דגל ישראל, דגל הרשות הפלסטינית, דגל חמאס ודגל הולנד.איזה דגלים אנשים מחזיקים?
אוסיף לשאלתי המקורית עוד שאלה, ולמה?תלוי באיזו תצורה. בגדול יש לי דגל ישראל, דגל הרשות הפלסטינית, דגל חמאס ודגל הולנד.
דגל ישראל מובן, דגל הולנד נוסטלגיה, אך את דגלי אויבנו? אלא אם כן, זה למטרת שריפה?אוסיף לשאלתי המקורית עוד שאלה, ולמה?
למה אתה מחזיק את דגלי ישראל רשות הפלסטינית ודגל הולנד?
מעניין גם אותי.דגל ישראל מובן, דגל הולנד נוסטלגיה, אך את דגלי אויבנו? אלא אם כן, זה למטרת שריפה?
שריפת דגל מזכירה יותר מכל נעיצת שפוד בבובת אויבך, בטקס ווּדוּ.מעניין גם אותי.
האם מוצדק לפטר עובד בגלל שהופיע עם דגל האוייב?שריפת דגל מזכירה יותר מכל נעיצת שפוד בבובת אויבך, בטקס ווּדוּ.
הרי ברור ששריפת הדגל לא תשמיד את אויבך, ואם כן - מה הטעם בשריפת דגל?
בפגישות רשמיות בין נציגי ישראל ונציגי הרָשׁוּת, נוהגים על פי פרוטוקול, ומוצגים בחדר הפגישה דגלי שני הצדדים ואפילו בסדר מסוים פרוטוקולי, אלא שצלומים מפגישות כאלה המציגים את הדגלים - אינם מתפרסמים בעתונות.
דגל הרשות אינו דגל אסור זה זמן, אולם שוטרים תמיד יסירו אותו מ"חשש להפרת סדר צבורי"...מפני שהמתפרעים למראהו יהיו אנשי ימין כמובן...
בהחלטהאם מוצדק לפטר עובד בגלל שהופיע עם דגל האוייב?
מרצה במכללה הופיעה עם דגל פלסטין בשיעור, הסטודנטים דרשו לפיטוריה
ד"ר טניה עזאם, מרצה בתואר לפסיכולוגיה
ד"ר טניה עזאם, מרצה בתואר לפסיכולוגיה במכללה האקדמית עמק יזרעאל, הופיעה בשיעור זום כשדגל פלסטין תלוי על הקיר שלה ברקע. הסטודנטים דרשו לפיטוריה: "מגנים בתוקף כל ביטוי פוליטי כזה"m.maariv.co.il
מאהבת ישראל יורקת לבאר ששותה ממנו ולכן צריך לשלול ממנה את האפשרות לשתות ממנו.ולמה לדעתך היא מחזיקה את דגל פלשתין?
ויש ישראלים החושבים שניתן לתת אמון בערבי ישראל.בהחלט
מאהבת ישראל יורקת לבאר ששותה ממנו ולכן צריך לשלול ממנה את האפשרות לשתות ממנו.
הנפת דגל פלסטין לא היתה עבירה ב- 2021:האם מוצדק לפטר עובד בגלל שהופיע עם דגל האוייב?
ד"ר טניה עזאם, מרצה בתואר לפסיכולוגיה
ד"ר טניה עזאם, מרצה בתואר לפסיכולוגיה במכללה האקדמית עמק יזרעאל, הופיעה בשיעור זום כשדגל פלסטין תלוי על הקיר שלה ברקע. הסטודנטים דרשו לפיטוריה: "מגנים בתוקף כל ביטוי פוליטי כזה"m.maariv.co.il
ולמה לדעתך היא מחזיקה את דגל פלשתין?
אחלה סניגור.הנפת דגל פלסטין לא היתה עבירה ב- 2021:
"בית משפט השלום בירושלים הורה אתמול (שבת) לשחרר מיידית מפגין שנעצר במחאה השבועית בשייח ג'ראח לאחר שהניף דגל פלסטין, והבהיר כי הנפת הדגל אינה מהווה עבירה".
אפשר כי בינתיים נאסר הדבר בחוק כלשהו.
במקרה דנן, לא הונף כלל דגל, אלא דמותו שימשה רקע לועידת ZOOM, כדי שהמשתתפים בועידה לא יראו את הבלאגן בחדרה של המרצה...
משערני כי לא התכוונת להחמיא...אחלה סניגור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.