שאלה קטנה

Perfect noise

New member
שאלה קטנה

לקרת סוף השיר יחסים פתוחים יש קטע כזה שיהלי מדבר אבל המוזיקה בולעת אותו ולא הבנתי ממש מה הוא אומר מישהו שם לב לזה ויודע מה הוא אומר? אם תקשיבו טוב לפני מצעד יש גם קטע כזה "מה השעה בבקשה" "שש ועשרים" ולפני 180 יש "דונט קמינג תו דה פירסט מיט" טוב בקיצור השאלה שלי היא אם מישהו יודע מה יהלי אומר ביחסים פתוחים ממה שהבנתי הוא אומר משהו על ההבטלה או משהו כזה הוא עושה את זה גם בהופעות ? סליחה על ההודעה המבולגנת

הוא מצטט קטע של פרננדו פסואה

מה שמעמיק אצלי, כך אני מאמין את התחושה העמוקה שבה אני חי" תחושה של אי התאמה לאחרים, הוא שרוב בני האדם מרגישים באמצעות הרגישות "ואילו אני מרגיש באמצעות המחשבה השכלה דבר חשוב אך הגרופיות עוד יותר

יושי ב

New member
פרננדו פסואה

גדול המשוררים הפורטוגזים של העת החדשה. 1888 - 1935. לאחר מותו נמצאו עשרות אלפי כתבי יד שלו שאוגדו אל תוך "ספר האי נחת" שממנו יהלי לקח את הציטוט הנ"ל.

נמאס ממך כבר!!!!!!!!!!!!!!

קלטנו תרעיון מה הקטע שלך?!?! הוצאת לי את כל החשק המזדיין להכנס לפורום הזה!!!!!!!!!!!!!!! אתה יודע מה אתה??? אתה איש קטן מעצבן זלזלן וטיפש זה מה שאתה כן כן בדיוק ותכניס את זה טוב טוב לראש שלך!!!!! ולחן אם אתה לא חוסם אותו מהפורום הזה את הפרצוף שלי לא תראה פה יותר!!! לא זה לא איום חס וחסה הרי בסך הכל אני ג´וק קטן ושחור בכל העולם המג´ייף הזה...אבל דיי כבר! אין לי כוח להכנס לראות תהודעות של היפי נפש מהפורום הכחול! תעדכן אותי באיציק מה אתה מתכוון לעשות!

אני מכירה אותך!

אני מכירה אותך את מפתח תקווה נכון? לומדת בבן צבי כיתה ח´? אה כן לכל מי שרואה אני חדשה בפורום וחולה על מוניקה אביב גפן המדהים וסאב והצל!!!!!!

אני צודקת?

אני צודקת? אני לא יכולה להגיד לך מאיפה אני מכירה אותך אבל אני לא מפתח תקווה ולא ראינו אחצ את השנייה למשך יותר מ5 דקות!

שונאת את טופז ברוש?

לא בדיוק. אבל בואי נגיד שהחברות בינינו מתה,אין קשר. אני לא הולכת לפרט יותר.

exit_from_here

New member
תנסי בפורום זיהוי אישים-867

חפייףףףף

החלטתי לא לדבר איתה בגלל אמא שלה...סיפור ארוך... אם יש לך איי סי קיו את מוזמנת להשאיר תמספר ואני אספר לך בהרחבה שם.

../images/Emo143.gif

טוב אז שהאי סי קיו שלך יתאושש תביאי לי תמספר כי אין לי מאיפה לשלוח אימייל.

למעלה