שאלה קטנה . . . .

yavin

New member
שאלה קטנה . . . .

אוקיי אז ככה . . . הייתי רוקד סלסה אצל יניב ילון בערך שנה וחצי . . . אני כבר בערך שנה לא רוקד סלסה ורואדה בגלל שהייתי צריך ללמוד בלט וג'אז כי בתכנון שלי לעשות בגרות במחול . . . אני בן 16.5 מראש העין (למי שלא יודע זה ליד פ"ת) אני רוצה עכשיו לחזור לרקוד סלסה . . . כניראה אי אפשר להיגמל מריקוד (במיוחד סלסה) אולי מישהו יכול להמליץ לי על מקום באיזור שלי . . . * תודה מראש לכולם

אתה בן 16.5 מראש העין?

מממ.... כבר אין יותר סלסה במתנ"ס ? בכל אופן-תחזור אל יניב, יש לו ערבי נוער שמתאימים לגיל שלך והוא בכ"ס אז זה גם קרוב לך. בפ"ת היה פעם במהרג'ה , אני לא יודעת מה נסגר עם זה. בכל אופן, עוד שנה יהיו לך הרבה יותר אופציות מהיום.

yavin

New member
כבר אין שנה + במתנ"ס . . .

אל תשכחי שהוא פתח את רוטב סלסה ויש לו ברעננה. . . והוא עכשיו פתח גם בנתניה. . . . אין לי מושג אם יש עוד במהרג'ה. . .. אם מישהו יכול לברר לי על המהרג'ה או על מקום קרוב חוץ מהמועדון שך יניב אז בשמחה!

תלוי על כמה את נוסעת ../images/Emo8.gif

לא, סתם.. אף פעם לא ידעתי שזה כ"כ קרוב! חשבתי יש הפרש של איזה חצי שעה..(את בטוחה?) כי פעם היינו גרים באזור ראש העין ונסענו הרבה נסיעות כאלו ולא זכור לי שלקח קצת זמן להגיע לכל מיני מקומות (כמו כפ"ס:)

לא עם הכביש החדש!

אני גרה בפ"ת והייתי הולכת לשם פעם קבוע כך שאני יודעת על מה אני מדברת-7 דק'.

yavin

New member
:)

ננסה להגיע לשם השבוע . . . ! (למרות שאני מעדיף ברעננה . . . אבל להגיע לשם זה בעיה . . .)

אתה רוקד ברעננה?

ורעננה זה מול כפ"ס:) אני בכל זאת מחר הולך לרוטב.. (אחרי הרבה זמן שלא הלכתי..) אז אתה מוזמן! ואם אתה בא אז תודיע.. שאני אדע מי אתה
ד"א עד עכשיו היית מוכר לי! ונזכרתי עכשיו שדיברנו פעם באימייל.. זוכר? בקיצור, תבוא מחר לרוטב

yavin

New member
לפעמיים הייתי הולך לשם . . .

אהה . . . אנ חוזשב שאני יודע מי אתה. . . היית פעם בצ'ט של נענע נכון? ...... דיברנו על רואדה אז . . . . בכל מקרה אני ישתדל להגיד. . . ואם אינ יבוא אני יודע לך . . .

נדיר שאני בצ'ט של נענע...

אבל אני זוכר שדיברנו באימייל ואח"כ גם פעם אחת בטלפון...

yavin

New member
אני חושב אז שאתה מתבלבל, זה לא אני

אבל לא נורא . . . . קח את האיי סיי שלי . . . 124695813 ותגיד לי שזה אתה. . .. שאני יאשר אותך . . .

Palalolito

New member
מרחקים

אני משרת בשכם כל פעם אני חוזר דרך חוצה שומרון ובדוק שמצומת קאסם לכפ"ס זה 7 דקות... מדוד. כבר שנתיים אני נוסע משם תאמין לי.

למעלה