שאלה קטנה

שאלה קטנה

טוב בעצם שתיים. אבל קודם הציג את עצמי קוראים לי אינה אני בת כימעט 15 מ ב"ש ורציתי לישאול אם ג'ינג'יות הן אין או אוט?!? ואיזה איפור מומלץ לגינגיות (אם יש לכם מושג)

O Boy

New member
ג'ינג'יות...

משאלתך אני מסיק שאת ג'ינג'ית (תקני אותי אם אני טועה), ואין כזה דבר אין ואאוט בצבע עור. ממש לא. כל אחד כמו שהוא נולד הוא תמיד IN. על שאלתך השניה זו התשובה בכלליות: בעלות צבע עור בהיר צהבהב: כדאי להשתמש במשפחת הכתומים ג'ינג'ים כדי לרכך את הפנים ולהשתלב בהם. עור פנים כהה/חרדלי: לא לשים סומק כהה, אלא בגווני אפרסק. עור בהיר או חיוור: רצוי להשתמש בגוונים דומיננטיים וכהים יחסית. נערות בגיל ההתבגרות: רצוי להשתמש במעט איפור טבעי.

SsssTaaaR

New member
כמו שאור אמר....

אין דבר כזה אין ואאוא בצבע עור... למרות שאמרו שהעונה הזאת הולך המראה הג'ינג'י והמנומש! ואור...אני רואה שאיפור זה התחום שלך! יפהההההההה

לא לא לא../images/Emo70.gif תיקון../images/Emo70.gif

קודם.. ברוכה הבאה
בקשר לשאלה השנייה: אור אתה לא כ"כ צודק
יש לי ידידה טובה שהתחילה ללמוד איפור ובמקרה היא פה לידי ו..היא אומרת שאם מישהי כהה (לדוגמא) תשים צבעים בגוון עור שלה לא יראו את זה כ"כ טוב.. וזה נקרא איפור טבעי, שלא רואים את זה כ"כ ואותו הדבר עם הגי'נגי'יות רק שהגי'נגי'יות שמות בד"כ את כל הצבעים הקיצ'יים האילו.. (כתומים-אדומים, כחולים, ירוקים, וכד'....) תסתכלו בכל עיתון, לפעמים מאפרים גי'נג'יות בצבעים כאלו וזה נקרא צבעים קיציים

O Boy

New member
מלפני כמה ימים...

חחח... זה מתוך אתר "מהפך" - עצותיה של גפני. תגיחד לידידתך שתלמד עוד קצת על איפור..

מאיה1983

New member
נכון ירוק בצללית זה צבע מאוד אין

הקיץ.... הרבה חברות קוסמטיקה מייצרות אותו. וזה מתאים מאוד לג'ינג'יות לטעמי. זה גם מדליק...

felis baby

New member
ג'ינג'י זה אין השנה?

לא שמעתי ולא ראיתי... אישית אני ממש לא אוהבת ג'ינגי..

NItzan b

New member
זה ממש אין....

כי זה לא רק מראה זה גם אישיות..... כזה דבר לא יכול להיגמר

למעלה