שאלה קטנה

מחשב זר

New member
שאלה קטנה

הי לכולם, אז השאלה היא כזאת: מישהו יכול לתת לי את כל רשימת השירים של dark side לפי סדר ההופעה שלהם באלבום. זה מממממממממממממממממש יעזור לי!!! תודה מראש, ליטל

rainbow demon

New member
בבקשה!

לא בשביל קאזה נכון? 01. Speak To Me 02. Breathe 03. On The Run 04. Time 05. Breathe (Reprise) 06. The Great Gig In The Sky 07. Money 08. Us And Them 09. Any Color You Like 10. Brain Damage 11. Eclipse

מחשב זר

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה זה ממש עזר לי. ואם אתה מודאג לגבי השימוש במידע... אז זה היה כדי לנצח את חברה שלי בהתערבות (היה לנו ריב קטן בנושא אז התערבנו) ולא כדי להוריד מקאזה... (אגב אני ניצחתי בהתערבות!!!
). אז שוב תודה, ליטל

חחחחחחח

בין התגובות היותר מצחיקות שנראו בתפוז אי פעם! 2 נקודות למי שאומר לי מי זה (abarth, noosh, meandme, וניבלונגים, שקט!)

meandmeandme

New member
כל הכבוד ../images/Emo127.gif

2 נקודות ממני! את ה2 מפינק עוד תקבלי
. יאללה.. קחי שלוש
.
כל הקטע הזה נותן לי רעיון. צפו לעידכונים.

meandmeandme

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

יותר טוב? כמה יש שם לא ספרתי?

rainbow demon

New member
האמת שאני לא ידעתי../images/Emo12.gif

אבל אל תהרגו אותי אני מסוג האנשים ששומע מוזיקה ואולי גם קורא את ההיסטוריה מאחורי היוצרים, אבל באיך שהם נראים אני פחות מתעניין כך למשל ידעתי איך נראים הפינקפלוידים בפעם הראשונה רק לפני איזה 4-5 חודשים.

noosh

New member
אתה לא לבד

פשוט... היה את שרשור הזמרים באגדות רוק, ויש שם תמונות, אז קשה לפספס
והשפם!! השפם!!!!! אני עדיין לא חושבת שיש לי מושג איך נראים חברי פינק פלויד

rainbow demon

New member
אממ אני לא ממש בפורום אגדות רוק..

אבל אני אקפוץ לראות:) אני גם לא זוכר כ"כ טוב איך הם נראים, אבל את ווטרס אי אפשר לא לזכור.. יש לו פרצוף מוזר כזה חחחח

למעלה