שאלה קטנה...

קניבלית

New member
שאלה קטנה...

יש לי בעיה שחוזרת של פטריה בנרתיק, והיא פשוט מסרבת לעבור. כל פעם נותנים לי טיפול של משחה כלשהי, זה עוזר אולי לשבוע. מה שבטוח, ברגע שיש ניסיון לחזור לקיים יחסים, יום אחרי זה כבר מתחיל לעשות בלאגן. מישהו אמר לי לפנות לרופאת עור ומין ולא לגיניקולוג... מה ההבדל? כמו כן, אני בצבא. האם יכול להיות שלמדים הלא נושמים האלה, יש קשר לזה? ושזה יעבור ברגע שאני אטפל בזה, וגם אפסיק ללבוש מדים? (עוד חמישה חודשים...)

ספק עם המדים אשמים

שלומלום לך, רופא עור ומין יכול להיות הכתובת הנכונה עבורך, אך גם גניקולוג. היות שהבעיה נשארת גם אני גם ממליץ לך לנסות להחליף רופא ולנסות הפעם רופא עור ומין. שלומלום

קניבלית

New member
מאחר שאני בצבא

אז אין לי רופא קבוע, כל פעם שהלכתי זה היה לגיניקולוג אחר. כבר 3 ניסו את כוחם, כל פעם רשמו משהו אחר, וכל פעם זה לא הצליח להם כל כך...

smile2life

New member
נשמע מוכר

ואם שלומלום אומר להחליף רופא אז כדאי להקשיב לו חמודונת..... לגבי המדים כדאי להתייעץ עם רופא בנושא הזה מכיוון שהקטע של מדים\צבא\חבר מג'וּייף מהצנחנים והבאלגן הכולל של החברה הישראלית מפרנסים פטריות ומפרנסים טוב מאוד.

אני הייתי מציעה לך לנסות להעזר

ברפואה האלטרנטיבית או ההומאופטית, במקרים כאלה כרונים להם יש בדרך כלל פתרונות פחות מזיקים ואפקטיביים. לפעמים שינוי של הדיאטה, שימוש ביוגורט או שטיפות של חומץ מדולל אחת לפרק זמן יפתרו לך את הבעיה. בקיצור נסי קצת תרופות של סבתא.

קניבלית

New member
אוקיי.... אז אם אפשר

פירוט מקוצר של תרופות סבתא ומה הן אמורות לעשות כי אני ממש ממש לא מבינה בזה.

חתולבל

New member
מישהו אמר פעם איפושהו שבן הזוג

עלול להדבק בפטריה, אבל ללא סימפטומים חיצוניים או מורגשים, וזה יכול ליצור הדבקות חוזרות (כי אם לא מטפלים בו זה לא עובר). האם זה נכון (מומחים יקרים?!)? אם כן, כדאי לשלוח את בן הזוג שלך לבדיקה...

קניבלית

New member
אין לי בנזוג קבוע

וכשיש מישהו, זה בדרך כלל לחודשיים שלושה מקסימום. אבל כל פעם שטיפלתי בבעיה, זה היה אחרי שסיימתי עם מישהו מסוים - כלומר, לא יכול להיות שאם נדבקתי מזה שהייתי איתו, הוא יחזור וידביק אותי אחרי הטיפול. ובכל זאת, עם הבחור הבא הבעיה ישר חוזרת...

פטריות למכביר

את אומרת שבכל פעם שיש לך חבר חדש - "יש בלאגן", אנחנו לא מבינים בדיוק מהו אותו בלאגן, פטריה אמרו לך ? באיזו פטריה מדובר - יש המון ה-מ-ו-ן סוגים. כל סוג נובע מגורמים אחרים ואמור לקבל טיפול שונה. וגם יכול להיות שבכל פעם סבלת מסוג אחר - נפטָרת מסוג אחד והופיע סוג אחר... במידה ומדובר בקנדידה - שזו הפטריה שנשים סובלות ממנה בשכיחות גבוהה בתקופה הזו, הטיפול המומלץ - תפריט של תזונה מתאימה+נטילת קפסולות אסידופולוס+אכילת יוגורטים+אמבטיות עם שמן עץ התה, או אמבטיות עם סודה לשתיה. ממליץ לך לבקש קודם כל איבחון מדויק. לא להתבייש לשאול את הרופא באיזו פטריה מדובר בדיוק ! ואת כבר תחליטי איך את מטפלת בעצמך.

למעלה