שאלה קטנה...

l שי l

New member
לא ממש הצלחתי להבין את השאלה אבל

הפורום הוא חלק מהעולם האמיתי ולכן שונה ממנו, שכן העולם האמיתי מכיל יותר. ואם הכוונה היא במה שונה תקשורת דרך הפורום מתקשורת בעולם האמיתי... אז גם שם יש רק חלק ממה שיש בעולם האמיתי, מגע ומבט

kell

New member
במה שונה...?

אני חושבת שאנשים שמשתתפים בפורום אינם שונים כלל מאנשים בעולם האמיתי - למעשה - הוא לא שונה בכלל הוא פשוט חושף אולי קצת יותר מהדברים שקורים בעולם האמיתי ובכלל, האינטרנט זה גם סוג של עולם. אבל השונה הוא שבפורומים אנשים "נפתחים" יותר ויש נטייה באמת לקבל עזרה מסויימת - קל יותר לאזור אומץ ולדבר על דברים וזה אולי משהו שבעולם האמיתי הוא מאד קשה כי צריך לעשות צעד יותר גדול בלדבר "פנים מול פנים" או אפילו טלפונית על מצבים קשים... מקווה שעניתי.. קלי

עבורי ההבדל הוא בפחד

שהאינטרנט, לא מסוכן. והחיים כן. נ.ב זה בולשיט

kell

New member
לגלות לך סוד?

גם האינטרנט מסוכן, וגם החיים מסוכנים. אבל צריך פשוט לדעת איך לתמרן בהם ואז זה מסוכן פחות..

kell

New member
אתה חושב שזה משחק? (או את חושבת)

מכיר/ה את המושג "חיים ומוות ביד הלשון"? זה שייך לכל סוג של תקשורת - אינטרנט - חיים מציאותיים חיים וירטואליים לא משנה מה. לא שמעת על אונס ממפגשים מהאינטרנט? על רצח? לא שמעת על כל מה שקורה מחוץ לאינטרנט? החיים הם לא משחק ובטח שלא האינטרנט - האקרים מסתובבים להם חופשי ופורצים למחשבים של אנשים JUST FOR THE FUN OF IT - מציעה לך לא לשחק בהם - לא באינטרנט ולא בחיים... קלי

משחק, כן. אני מאמין שכן.

שהאינטרנט... בוודאי שמשחק.. את לא חייבת להיות פה.. ויש סיכונים ומתחים והתמודדויות והכל כיף.. משחק בהחלט. וכמוהו גם החיים.. וזה כבר עניין של תפישה אישית שלי שאני לא עומד להגן או להתווכח בקשר אליה.. אשר החיים הם גם משחק. כל טוב.

למעלה