שאלה קטנה

Pr0zac

New member
שאלה קטנה

אני לומד שנה בערך (עוד שבוע זה שנה) ואני כמעט ולא יוד אקרובטיקה רק פליק פלאק קולונה מקקו בייגלה וסמאו זה הכל.. האם משהו מחורבש אצלי? o_O;

jennie 00

New member
מה פתאום../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מאמי שלי שתדע שלך שעובדה שהאקרובטיקה היא חלק מהקפוארה אבל לא החלק העיקרי... וגם אני שנה(בקרוב) בקפוארה ואני לא עושה אקרובטיקה בגרוש! נכון שלפעמים זה מציק לי וזה אבל אין מה לעשות אני לא אוהבת וגם נורא מפחדת...

DORA16

New member
????

על מה אתה מדבר??? הלוואי שהייתי עושה את כל מה שאתה עושה!!! חוץ מזה שג'יני צודקת... (אתה לפחות טוב בפלואורו, גם בזה אני גרועה...אוף)

Ze Colmeia

New member
כן משהו מחורבש אצלך../images/Emo70.gif

זה שאתה חושב שמה שקובע אם אתה טוב או לא זה אקרובטיקה. אחי אני עכשיו מתחיל שנה 3 ואני לא עושה פליקלאק עדיין עובד על סלטה (כשיוצא כי אין לי זמן אחרי האימון...) מציקולונה דפקתי את הגב רצח ומאז אני לא עושה, אז במקום לחשוב על כמה גילגולים תצליח לעשות באויר תחשוב קצת על הבסיס ועל התנועות שעכשיו זה הזמן שהכי חשוב לשפר ולתקן, כי טעות שתקח עכשיו יכולה ללכת איתך כל החיים.

Pr0zac

New member
תודה

עכשיו אני חולה אז בכל אופן אני לא יוכל להתאמן אבל ביום חמישי אני חוזר ויתחיל להתאמן רציני על קפוארה ועוד 3 חודשים אחרי שהבסיס שלי יתחזק עוד יותר ואחרי שאני אחזק את המעברים שלי אני אתחיל להתאמן על אקרובטיקה

Pr0zac

New member
תודה

עכשיו אני חולה אז בכל אופן אני לא יוכל להתאמן אבל ביום חמישי אני חוזר ויתחיל להתאמן רציני על קפוארה ועוד 3 חודשים אחרי שהבסיס שלי יתחזק עוד יותר ואחרי שאני אחזק את המעברים שלי אני אתחיל להתאמן על אקרובטיקה

Pr0zac

New member
תודה

jennie 00

New member
טוב שלא שלחת תהודעה 3 פעמים

חחחחחחחחחחחחחחחחחח כ-
עליך

למעלה