שאלה קטנה

Morp5

New member
שאלה קטנה

שלום אני מחפש תוכנה שאפשר להכניס בה לתוך קליפ קטעים של מצגת בפורמט PPT, העיקרון הוא להכניס כיתוביות באנימציה לתוך קליפ וידאו. אני משתמש בתוכנת ULEAD אבל לא מצאתי שם אפשרות כזו, אולי יש למישו רעיון?

MaSTeRLou

New member
->

אז ככה > אני לא בטוח שאפשר להפוך מצגת PPT לvideo בעזרת PowerPoint אבל ישנה תוכנה חינמית שעושה את העבודה. חברת ULEAD מפתחת מגוון רחב מאד של תוכנות, יהיה נחמד אם תציין באיזו תוכנה אתה עובד, ולא רק את שם היצרן. היום כל תוכנת עריכת וידאו תתן לך אפשרות להוסיף כותרות, והרוב המכריע של התוכנות גם ייתן לך להנפיש אותן. כמובן שקיימות בשוק תוכנות ייעודיות ופלאגינים שונים. אם תציין את שם תוכנת העריכה בה אתה עובד יהיה יותר קל למצוא פתרונות.

Morp5

New member
תודה על התגובה, אני מדבר על התוכנה

video studio כמובן, יש שם אפשרות של הוספת כיתוב בצורות שונות של כניסה/יציאה אבל אני מחפש אפשרויות אנימציה מגוונות כמו בפאוור פוינט.

Morp5

New member
לגבי התוכנה שנתת אליה קישור

אני לא מוצא שם איך אפשר לשמור את הקובץ PPT שאני מייבא כקובץ וידאו, מצליח לראות רק שמירה כ MS PRODUCER. אפשר לקבל הסבר קצרצר בבקשה?

MaSTeRLou

New member
אין לי את התוכנה מותקנת כרגע

משום שאין לי גם פוואר-פוינט על המחשב, אבל לפי מיטב זכרוני יש שם אפשרות לעשות EXport לסרט וזה בעצם חלק גדול ממהות קיומה של התוכנה הזו.

Morp5

New member
זאת בדיוק הבעיה שלי, לא מצאתי שום

אקספורט שכזה, וגם אין ב help שלהם שום תזכורת לזה. גם לי זה נשמע אתמול באמצע הלילה כלא הגיוני. פשוט אין לי שום דרך/אמצעי/תוכנה אחרת להכניס קטעי מצגת לתוך סרטון.

למעלה