שאלה קטנה...

EnigmaGirl

New member
שאלה קטנה...

שלום לכולם מה שלומכם???? תקשיבו יש לי שאלה - בזמן האחרון התחלתי לעשות מדטציות בנוסף לרייקי והרי במדיטציות צריך לשבת במעין ישיבה מזרחית כזאת (נדמה לי שקוראים לה לוטוס) וגם צריך לשים את כפות הידים אחת על השניה(או משהו כזה)או ששמים את הידיים על היריכיים(מה שאני עושה) ואז הבעיה היא שכשאני שמה את הידיים על היריכיים אז זה בעצם עושה לי רייקי והרי הרגליים שלי מסוקלות ואסור לעשות רייקי עם רגליים מסוקלות כי זה מונע מהאנרגיות השליליות לצאת... אז מה עושים? אשמח לקבל תשובה ובנתיים שיהיה לכולכם לילה טוב ונהדר!!!

tovabrendel

New member
מדיטציה בישיבת לוטוס

זו רק אחת מצורות הישיבה למדיטציה..אפשר בישיבה על כיסא..אפשר בשכיבה.. ובנוסף..הרי אוסוי. על פי המקורות ההיסטוריים. היה משוייך לחלק של הטנדאי בודהיזם..וסביר להניח שגם הוא תרגל מדיטציות בישיבת לוטוס. על פי הרייקי המקורי של אוסואי..ניתן בהחלט לשבת בישיבת לוטוס ולטפל בעצמנו. אפשר..פשוט..להתכוונן..לזה שהאנרגיות השליליות..יצאו מצאקרת השורש...וענפפיה..בכפות הידיים והרגליים..

EnigmaGirl

New member
אז רגע

את אומרת שאני בעצם יכולה לשבת בישיבת לוטוס ופשוט להתכוון שאנרגיות יצאו לי מצ'קראת השורש? זה נהדר (אבל לא הבנתי מה אמרת אח"כ)והקטע הוא שלא משנה מה, אני עדיין נראה לי אחוש תחושות חזקות בכפות הרגליים (מעיין דיגדוגים כאלה כאילו שהרגל נרדמת אבל לא בצורה רצינית)אז זה עדיין יהיה בסדר? וחוץ מזה שבזמן האחרון אני מרגישה כל הזמן תחושות כאלה ברגליים נון סטופ בין אם אני עושה רייקי ובין אם לא אז מה זה אומר? יכול להיות שזה קשור לזה שאני בתקופה של לחץ או מעוצבנת מכל מיני דברים?

tovabrendel

New member
נימול בידיים וברגליים

את כותבת שהנימול בידיים וברגליים היא תופעה כמעט קבועה..אני לא מכירה אותך.. אבל יכול להיות שזה חוסר בויטמין B2 B1 לגבי צאקרת השורש.. גם בכפות הידיים והרגליים..יש נקודות שהן ענפים של צאקרת השורש.

Anabel74

New member
אני בכלל עושה מדיטציה בשכיבה

כך הכי נוח לי. הרגלים לא נרדמות, הגב לא מציק או מתעייף...אין חוקים בעינין חוץ מזה שרצוי שיהיה לך נוח...

למעלה