שאלה קטנה איך קוראים לשיר שאיתן שר לדניאלה (השאלה הופיעה כבר אך לא נענתה)
O olorin p New member 11/8/04 #1 שאלה קטנה איך קוראים לשיר שאיתן שר לדניאלה (השאלה הופיעה כבר אך לא נענתה)
Z zoeid New member 11/8/04 #2 השיר הוא שיר שנכתב עבור הסידרה, זהו לא שיר מוכר, אני לא חושבת שיש לו ממש שם, אומרים שיצא דיסק כפול , אולי הוא יהיה בפנים, אולי לא
השיר הוא שיר שנכתב עבור הסידרה, זהו לא שיר מוכר, אני לא חושבת שיש לו ממש שם, אומרים שיצא דיסק כפול , אולי הוא יהיה בפנים, אולי לא
מ מורי לנצח New member 11/8/04 #3 ברי סחרוף - רבונו של עולם שיר שחייל שנפל באיזה מלחמה כתב והולחן במסגרת פרוייקט של גלי צהל ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל ! ברי שר אותו וזה שיר מקסים !
ברי סחרוף - רבונו של עולם שיר שחייל שנפל באיזה מלחמה כתב והולחן במסגרת פרוייקט של גלי צהל ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל ! ברי שר אותו וזה שיר מקסים !
Q qt1 New member 11/8/04 #4 אני לא יודעת אבל אפשר אולי לכתוב כאן את המילים, מי שהקליט יכול לכתוב. זה יעזור במשהו? ברוך/ברוכה הבא/ה
אני לא יודעת אבל אפשר אולי לכתוב כאן את המילים, מי שהקליט יכול לכתוב. זה יעזור במשהו? ברוך/ברוכה הבא/ה
מ מורי לנצח New member 11/8/04 #5 ../images/Emo12.gif מה מילים ? אבוי ! זכיות יוצרים !!! חוץ מזה שכבר עניתי