שאלה קטנה

cool girl16

New member
שאלה קטנה

מצטרפת חדשה (בעקבות הלחץ של שי), מצרפת תמונה של סקיפי, הבייבי הקטן שלי שכמעט בן חודש! ואהמ, שתי שאלות: 1.יש לי אופציה להעביר שירים מהאייפוד למחשב, שהוא לא המחשב איתו אני מעדכנת שירים אליו? 2. יש מקום בו אני יכולה למצוא לסקיפי (שהוא מיני במקרה ולא ברור) נרתיק עור שלא עולה 200 שקל? עברתי כבר על מלא אתרים אבל 200 שקל לנרתיק נראה לי מוגזם לחלוטין.. תודה מראש..

היי ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

1. כן אפשר , תגידי איזה מחשב זה פיסי או מק? ואני אצרף כאן קישור לשתים שלוש תוכנות 2. קשה למצוא בארץ אבל יש מלא בחו"ל אם יש לך אפשרות שמישהו יקנה לך אז הכי טוב אחרת 200 ש"ח זה המחיר שתקבלי בכל מקרה ושווה את זה לשמור על הסקיפי
שלך ללא סריטות

אוקיי

אז לפיסי כנסי לקישור הבא ותבחרי את התוכנה שתתאים לך את לא צריכה תוכנה שעולה כסף בדרך כלל גם החינמיות נותנות את הסחורה 2. פשוט תקני מה שיש בארץ , על סקיפי אסור לוותר ולשמור על יופיו

cool girl16

New member
פעם שניה..

חח, ואין קישור! נסה לכתוב אותו בגוף ההודעה ולא בתור לינק, לפעמים לתפוז יש תקלות קטנות ומציקות.. ואתה צודק, לא מתפשרת על ביטחונו של סקיפי, פשוט מנסה להוזיל אותו..יש לי בן-דוד שגר בארה"ב.. לא יוצא לי זול יותר שם? אני פשוט לא מוצאת אחד כמו שצריך!

סופסוף מישו עם מיני-איי-פוד פה../images/Emo13.gif

מה מגיע איתו? מה לגבי הבטריה? איכות שמע? (או שזה זהה לאייפוד הרגיל?)

cool girl16

New member
אני אייפודיסטית מיני גאה!

חחח.. מה מגיע בתוך הקופסא (המאוד כיפית אם יורשה לי לציין): חיבור פיירוויר, חיבור USB 2.0, קליפס לחגורה, אוזניות+כיסויים לאוזניות, חיבור לחשמל, דיסק התקנה, ספר הוראות. אה! ואייפוד מיני! בטרייה מחזיקה לי יפה מאוד, נראה לי ישבתי יום אחד ונתתי לה לרוץ עד סופה, רצוף, החזיקה לי 9 שעות כי השתמשתי באור אחורי (בזבזנית בטרייה שכמותי!) איכות שמע אני מסכמת במילה אחת: מ-ד-ה-י-מ-ה.

למעלה