שאלה קטנה !

rocket

New member
שאלה קטנה !

קודם כל ברכות על הפורום ! והמון בהצלחה איתו :) דבר שני , אני מצטערת אם זה נשאל כבר בעבר אבל אני אסתכן ואשאל שוב - אני מרכיבה בימים אלה את הפאזל הראשון שלי שרכשתי בצ'כייה. אני מעוניינת בסיום ההרכבה לתלות את הפאזל על קיר כתמונה. אשמח אם מישהו יסביר איזה דבק צריך לקנות ואיך בכלל עושים את זה . תודה מראש !

Puzzluna

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יש כמה דרכים לעשות זאת: אפשר להשתמש בדבק מיוחד לפאזלים ואז אין שום בעיה כי השימוש בו הוא מאוד קל, הבעיה היחידה היא שהוא קצת יקר. אפשר להשתמש בדבק פלסטי רגיל, למרוח אותו על הגב של הפאזל או על קרטון הביצוע ולהדביק אותם אחד לשני. חשוב להקפיד על מריחת שכבה מאוד דקה של דבק כדי למנוע רטיבות של הפאזל או הקרטון ולהניח משהו כבד על הפאזל לאחר ההדבקה כדי למנוע "בטן". לפרטים נוספים, הציצי בשרשורים קודמים....

rocket

New member
תודה רבה :)

אפשר אולי את השם של הדבק הזה כדי שאני אדע מה להגיד בחנות או שפשוט אומרים להם "דבק לפאזלים" והם יבינו. ועוד שאלה , באיזה רשתות חנויות ניתן למצוא אותו ?קרביץ? אופיס דיפו ?

Puzzluna

New member
דבק

דבק פאזלים של Ravensburger ניתן להשיג בחנויות הפאזלים, בטויס אר אס ובקישורים למעלה (אתרים ישראליים).

Zipk

New member
לי הדביקו בחנות שבה מסגרתי את הפאזל

שלום, את הפאזל הראשון שלי הדבקתי לפני המסגור, ובחנות המסגרות אמרו לי שעדיף להביאו לא מודבק, והם מדביקים בשיטה מיוחדת ומייד אח"כ ממסגרים. כך עשיתי בפעמים הבאות ולטעמי זה הרבה יותר נוח מאשר להדביק בבית. שנה טובה

למעלה