שאלה קטנה....

cool miki

New member
שאלה קטנה....

אתם אקדמאים משכילים ומה לא, אז אולי תוכלו לעזור לי? אני רוצה לדעת מה המשותף ומה השונה בין הרכב תא החיידק לתא שריר באדם

tulie

New member
אמנם אקדמאים

אבל ביולוגיה זה לא התחום החזק שלנו. אני לא מאמינה שתקבלי תשובה כאן. תנסי אולי בפורום שאלה קטנה.

doer

New member
טולי

אמנם רובנו לא ביולוגים (אני כן המשני שלי זה ביולוגיה - לדעתי זה חיבור מצויין של מידענות עם ביולוגיה) בכל מקרה היה לי קורס בסמסטר א' של דינה גולדשמידט משאבים במדעי הטבע ואם יכנסו אליה לאתר הקורס יש שם מספיק מאגרים בביולוגיה וכימיה שאפשר להשתמש בהם. אני חשב שבתור מידענים או מידענים לעתיד אנחנו יכולים לחפש לפחות תשובה גם בדברים שאנחנו לא ממש מבינים בהם. אנחנו אף פעם לא יכולים לדעת מה יבואו לשאול אותנו ואנחנו נחטא לעצמנו אם נשיב לאדם כזה תשובה שלילית בגלל שזה לא תחום ההתמקצעות שלנו. בברכת שנה טובה חגי

tulie

New member
נכון, אבל

אמנם כולנו מידענים אבל מטרת הפורום היא לא שנחפש בכלים שלנו תשובות לשאלות של פונים. אין לי בעיה שאנשים יענו אם הם יודעים את התשובה אך לרוב זה לא קורה ולטעמי עדיפה תשובה שלילית והפניה למקור אחר מאשר חוסר התייחסות.

bravid11

New member
אם כבר הפניה...

במידה ומעוניינים דווקא בפורום של מידענים שעוזרים למצוא דברים, ניתן להכנס לפורום של וואלה של מידענים. תחת קטגוריה "מחשבים ואינטרנט". יכול להיות ששם יעזרו למצוא תשובה. לי יצא כמה פעמים להעזר בשירותיהם המהירים והטובים.

למעלה