שאלה קטנה

asich1

New member
שאלה קטנה

מה עושים במצב שבו אתם רוצים מישהי\ו בזמן שאתם יודעים שאין לכם כלום מן המשותף? זה אומר, שבמהלך הפגישות שלכם אתם תדברו בעיקר על המורה בבית הספר, והמנהל שעשה ככה, והחברה שאמרה להוא ככה, ובקיצור לא כיף. דוגמה אישית: הגברת המדוברת ואני דיברנו באחד מן הימים, והעלתי את הנושא של ניצול גוף האשה כאובייקט מיני להשגת מטרות פירסום שונות (כן כן, אני גבר). כמובן שלאחר הלהט שלי, תגובתה הייתה, ואני מצטט: "טוב...", דבר שקצת העציב אותי, משום שאנו לא רוצים בן זוג ללא דעה!. הבעיה, שהרגשות שלי אלייה הם על בסיס חזק, ואני פשוט נטרף. נ.ב. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. אם לא, עמכם הסליחה.

מיטללל

New member
>אני הולכת כל כך לאחר<

לכל קשר צריך להיות איזשהו בסיס.. אם אתה אומר שאין ביניכם שום דבר משותף ואתה גם אומר שהתשובות שלך מעציבות אותך.. ורומז שהיא חסרת דעה.. מה גורם לכך שהרגשות יהיו כל כך חזקים? אפשר להיות עם בני זוג שחושבים לא כמוך... אין דבר כזה כלום במשותף, אפשר למצוא (נגיד... סרטים מצויריים בשפה גרמנית ששניכם כל כך אוהבים לראות
) השאלה היא שוב, מה גורם לכך שהרגשות יהיו כל כך חזקים? ההומור שלה? הרגישות שבה? או המראה שלה נטו?

asich1

New member
תראי

אני מכיר אותה מקטנות, ו... רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין בה. איני יודע את סיבת המשיכה, רק יודע מעצמי שאני תמיד מוצא איזה תירוץ עלוב אחר על מנת לפגוש אותה. המראה שלה לא מעניין אותי, אעפ שהיא יפיפיה ומושכת, הרגישות שלה מוגזמת לטעמי, ויש לה הומור טוב, אבל האם אלו הקריטריונים היחידים לרגשות חזקים? עמך הסליחה על האיחור שלך.

tovush

New member
../images/Emo4.gifאם תקבל תשובה

נורמלית תישלך אותה גם לי כי אנחנו באותה הסירה..

lolipop277

New member
אולי אם תתקרבו, תבנו לכם נושאים

משותפים? כלומר, אם קיים עניין מ-2 הצדדים, סביר להניח שתעשו דברים ביחד ואז תוכלו לדבר על מה שאתם עושים. חוצמזה, מי יודע למה אנחנו מתאהבים? בכל מקרה, נראה לי שווה נסיון, מה יש לך כבר להפסיד?

למעלה