שאלה קטנה

noa20041

New member
שאלה קטנה

שלום רציתי לדעת אם יש למישהו עצה איך להקל על הרגשת יובש בפה תודה רות

noa20041

New member
תודה למגיבה

רציתי להגיד שסוכריית מנטה גורמת לי להרגשת חריפות ייתר

meravsabag

New member
אם זה גורם לך להרגשת חריפות נסי

סוכריית אורביט בטעם לימון המנטה שם לא חריפה, פעם אמרו לי שהרגשה כזו באם יש לך לשון לבנה מצביעה על פטרייה בלשון ואם אין לך אז סתם קחי לידיעה כללית.

noa20041

New member
תודה למירב

תודה על עזרתך השאלה שלי האם פטרייה בפה מאבחנים על פי הסתכלות או לקיחת בדיקה מהמקום,כמו שלוקחים תרבית ממקום דלקתי כגון גרון תודה רות

meravsabag

New member
את יכולה לדעת לבד אם

יש לך כמו צמר גפן לבן אבל חשוב ללכת לרופא האבחנה היא עפ"י לקיחה של רקמון לשון פעם עשו לי את זה זה לא כואב ולא מרגישים את זה בכלל.

iditush11

New member
היי נועה האם את לוקחת תרופות כלשהן?

כי ישנן תרופות מסוימות שאחת מהתופעות הלוואי שלהן הוא יובש תמידי בפה, ואני מכירה את זה כי אני נוטלת מס' תרופות שגם גורמות לי ליובש בפה באופן קבוע. הפתרון שלי הוא להרבות בשתייה רבה של מים, לא מתוקים ולא מוגזים כי זה רק מגביר יותר את תחושת הצמא והיובש. למצוץ לימון גם מקל על היובש במידה מסוימת. אבל שווה ללכת לרופא משפחה להתייעץ עימו כי לפעמים יובש יכול להעיד על פטריה בפה וזה לא נעים. שבת שלום עידית

noa20041

New member
ל עידית

היי אני לא מצליחה לפתוח את תיבת המסרים אם זה לא אישי מידי,אכפת לך לכתוב לי בפורום? תודה רות

ה מוזה

New member
יובש בפה

כדאי לך לקרוא מעט על יובש בפה ועל הסיבות האפשריות לכך ועצות נוספות בקישור שצירפתי . גם שם ממליצים על סוכריות ללא סוכר ולעיסת מסטיק נטול סוכר ועוד מספר עצות

למעלה