שאלה קטנה

Boxline

New member
שאלה קטנה

שמתי לב שבפורום זה,יש הרבה אנשים שמבינים וגם עוסקים באיגרוף תאילנדי ובקיקבוקס ובאיגרוף. האם אתם לוקחים את מה שאנשים אלו מציעים ומסבירים לכם לאימונים ומתרגלים אותם תוך כדיי הספרינג/אימון במצב נח או לא? קראתי את מאמרו של יעקב דלסקו על הג'ב התרשמתי אני מנסה באימון לשפר את הג'ב בעקבות המאמר זה סתם דוגמה אתם?

MikeTyson

New member
לי יש מאמן,

ואני מקשיב אך ורק לו. את כל הטיפים הקטנים שאנשים נותנים כאן אני לוקח בגדר "תודה על הידע" וזהו. עצה שלי, אם יש לך מאמן, ואתה סומך עליו.. תקשיב רק לו, את הטיפים וההמלצות תשאיר לידע האישי שלך, לא קשור לאימון. אם יש לי בעיה בג'אב אני אומר זאת למאמן שלי והוא יישב איתי מצידי גם 3 שעות אחרי האימון העיקר שהג'אב שלי ייצא טוב. אין לי בעיה עם זה שאנשים מסבירים כאן בפורום דברים, להפך - זה טוב וזה כדאי. כיף ללמוד מנסיונם של אנשים אחרים, אך אני לא "מערבב" בין האימונים שלי לבין הפורום. מקווה שהבנת.

Boxline

New member
למייק טיסון

תודה על התגובה וגם לך אורי צבי. אמיר

מי שמעוניין להשתפר,

חייב לנסות עצות וטיפים של אחרים אשר מבינים בנושא,זה לבטח לא יכול להזיק,רק לשפר. שלך בפורום, אורי צבי,

der bomber

New member
מאמרים של דסקלו לא במקום מאמן שלך

גם אם דסקלו כותב דברים נכון, לא צריך מחליף את דברים של מאמן שלך. תמיד תקשיב למאמן שלך. אם אתה לא סומך עליו מאה אחוזים - תחליף מאמן.

MikeTyson

New member
יפה, זאת בדיוק הנקודה.

אם אתה לא מאמין במאמן שלך ב-100 האחוזים, עדיף להתאמן מטיפים והסברים של חברי פורום.

MikeTyson

New member
בלי לזלזל כמובן,

בשום מאמר שנכתב בפורום ... ובמיוחד לא במאמר של דסקלו, אחד הטובים שראיתי! אבל זו דעתי כמובן.

lironmarko

New member
כל מאמן הוא בקיא בנושא אחד ופחות

באחר .... צריך לשמוע למאמן אך לוחם שחושב ושומר על ראש פתוח ישגשג יותר בזירה ובחיים .

למעלה