שאלה קטנה

Dolfish1

New member
שאלה קטנה

שלום לכולם,רציתי לשאול לדעתכם- אני מייצרת מוצר מזון ייחודי, מאמן אישי ייצר איתי קשר,על מנת לרכוש ממני את המוצר, כדי לחלקו בסדנאות שלו להמחשה. סיכמנו על תנאי תשלום (שוטף+30) והתחלנו לעבוד. אחרי חודשיים הגיע זמן התשלום ומאז אני רודפת אחריו כדי לקבל את כספי. אחרי כחודשיים נוספים והרבה תסכול מבחינתי קיבלתי את השיק הנכסף... אך הוא חזר!,עכשיו הוא כבר לא עונה לטלפונים שלי ולא מגיב להודעות. המאמן הוא מנכ"ל של חברה לייעוץ ארגוני ושיווקי, ואני שואלת האם זה מקצועי?, האם הייתם שוכרים את שירותיו,אם הייתם יודעים מי הוא? ומה עוד עלי לעשות כדי לקבל את הכסף המגיע לי???

einatgross1

New member
הכסף, הכסף

שלום דולפיש. קודם כל עוררת את סקרנותי לגבי המוצר הנאכל שמחולק בסדנאות. האדם לא עומד בהתחיביותיו, אבל רעיון מקורי כנראה היה לו! באשר לגביה-הבשורה הטובה, למרות המקרה המצער איתו את מתמודדת, הרוב משלמים. בטיפול נכון, כולם משלמים. כדאי לך לחכות מעט. אולי האדם בקשיים כלכליים, ואינו עונה, כי אינו יכול להתמודד עם זה. תחכי קצת, ייתכן וזה יסתדר מעצמו. במקרה וזה לא מסתדר, גשי לעורך דין. בררי פרטים.( בד"כ את מקבלת את הכסף שתדרשי, והעורך דין יגבה את עמלתו מהלקוח שלך). שילחי ללקוח מכתב המידע אותו שאם לא ישלם, הטיפול יעבור לעורך דין (דבר שיעלה לו יותר, בסופו של דבר). במידה וגם זה לא עוזר, אין בררה אלא להשתמש בשירותי עורך הדין, ויתכן אף בבית משפט. בכל מקרה, אל תוותרי. בהצלחה,

למעלה