שאלה קטנה...

mE and Me

New member
שאלה קטנה...

יש לי בחדר שתי דלתות חצי שקופות, וזה מפריע לי שתמיד אפשר לראות מבחוץ מה קורה בחדר. רציתי לקבל מכם רעיונות לגבי מה כדאי לתולת על האזורים השקופים בדלתות, כדי שזה גם יחסום, וגם יראה יפה (יפה גם לצד החיצוני וגם לצד הפנימי של הדלת). חוץ מזה, אני בן 15, אז זה לא צריך להיות משהו "כבד" מדי, וגם לא משהו ילדותי מדי. תודה מראש על העזרה

שרונה76

New member
לוח שעם

אם אני מבינה נכון יש פשוט חלון בדלתות שלך, עצתי היא לתלות לוח שעם בצד שפונה אל החדר, זה מאוד שימושי, אפשר לתלות שם תמונות הודעות וכו', את הגב של לוח השעם (הצד שפונה לדלת אבל עדיין מהבפנים של החדר) תצפה בבריסטול פשוט בצבע שאתה אוהב (או אולי נייר עטיפה כלשהו עם דוגמא). מהצד השני של הדלת זה יראה פשוט ונעים, במיוחד עם הזכוכית עצמה היא חצי אטומה. זול ופשוט בהצלחה

mE and Me

New member
אבל זה לא ייראה קצת מוזר?

שיש שתי דלתות ובשתיהן יש חלק גדול (או ליתר דיוק דיוק בכ"א מהן יש שני חלונות מלבניים) שמכוסה בשעם? ועוד משבו - איפה אפשר לקנות לוחות שעם ועל איזה מחירים מדובר (בערך)?

meshi4

New member
בחדר

של בתי היתה דלת של פעם עם זכוכית.גם היא רצתה פרטיות.היא קנתה בד גדול .[משהו מוכן שנמכר כמטפחת גדולה או בד עוטף לים]ותלתה על הצד הפנימי של הדלת שלה. גם לי היתה דלת כזאת ואני בחרתי לצבוע עם תרסיס צבע .[יש כל מיני צבעים]

NADAVT26

New member
גם לי היתה את הבעיה

היה קצת שקוף, העביר אור והיה בעיה לישון קניתי לונג קיפלתי, מסמרים וזה מסודר פיתרון מהיר וזול אבל תאמת לא משהו אולי אפשר לשים שם לוח עץ זה גם יכול להתאים

NADAVT26

New member
זה הסדין הזה שתמיד תולים בזולות

עם ציורים עליו לך לאיזה חנות מהמזרח הרחוק בטוח יש שם

NADAVT26

New member
דוגמא:

http://www.bolenat.co.il/unique/products/reg/3191.jpg זה די מכוער אבל יש יותר סולידים שמתאימים לחדר

P u r p l e

New member
פתרונות

1. אפשר להחליף לזכוכית אטומה 2. אפשרי לעשות התזת חול על הזכוכית הקיימת 3. אפשר להדביק לזכוכית נייר פרגמנט וזה נראה כמו זכוכית חלבית. 4. אפשר להדביק מגזרות נייר צבעוניות, עם צלופן (כמו שעושים בחנוכה) יש אין סוף דברים רק צריך שימצא חן בעינייך. בהצלחה

mE and Me

New member
תודה רבה, ותודה לכל מי שענה ../images/Emo140.gif

רק שאלה קטנה, אם אפשר - איך עושים את כל הדברים האלה? (נגיד התזת חול, אפשר לעשות את זה לבד או שצריך זגג שיעשה את זה?)

P u r p l e

New member
התזת חול

לעשות זה מאוד פשוט, רק צריך את המכשיר שעובד על לחץ אויר חול ים פשוט ומסונן ויאללה לעבודה - עם או בלי דוגמאות

לבדיתי

New member
להדביק טפט דביק. יש בכל הדוגמאות ו

והצבעים.עשיתי זאת לחלון שלא רציתי שיראו דרכו (בשירותים) הדבקתי טפט בדוגמאת תחרה צפופה וזה יצא אחלה. האור עובר כך שיודעים אם השרותים תפוסים אבל לא רואים את הנעשה בפנים. להשיג בכל הום סנטר ודומיו

הירוקה

New member
אני השתמשתי גם בטפט דביק אבל

בלי דוגמאות אלא בצבע חלבי הזכוכית נראית כאילו שהיא חלבית אז אטומה למראה, אבל עדיין לא אוטמת את האור. יש בהום סנטר ודומיו- מחיר סביר וחמש דקות עבודה.

שרונה76

New member
אפשר לגוון דלת אחת ככה והשניה אחרת

בתנאי שהסגנון מתאים כמובן

למעלה