שאלה קטנה

M i c h a L C

New member
שאלה קטנה

שלום! אני מעוניינת לקנות נגן mp3 ואני לא כל כך מבינה בזה אז אני מקווה שמישהו כאן יוכל לעזור לי.. אני מחפשת נגן שיהיה עד בערך 1 ג'גה..לא צריך יותר.. אממ שיהיה קטן,רדיו אם זה אפשרי,בין 500-600 ש"ח בערך (יש לי אפשרות גם לקנות בחו"ל כי הבנתי שיכול להיות שזה יותר זול שם) אם זה מגיע אם אוזניות אז זה יותר טוב..ואם יש מטען (במקום לקנות כל הזמן בטריות) זה גם יהיה יותר עדיף.. אם אתם מכירים נגן כזה מחברה טובה והכל אני אשמח שתגיבו לי פה.. תודה

weird dust

New member
לדתי הכי קרוב זה הסאןדיסק

יש לו ג'יגה, הוא קרוב לתקצציב יחסית, יש לו רדיו, יש לו אוזניות (זה כולם מגיעים עם אוזניות אך השאלה כמה זה שווה). יש צורך לדעתי במטען חיצוני אחר כי הנגן לא טוען את הבטריות. אני לא זוכר במדיוק. החברה היא סבירה ביותר אך כמובן שיש טובות יותר אשר עולות בהתאם.

יאיר B

New member
כמה מילים על הסאנדיסק הנ"ל

גירסת ה-1GB עולה כ-700 ש"ח (בארץ, לא יודע מה בחו"ל). יש רדיו (יכולת שמירה של 20 תחנות בזיכרון), אוזניות (אל תבני עליהם...). הוא עובד על סוללות חיצוניות (סוללה אחת של AAA 1.5V). אם את לא רוצה לקנות כל פעם סוללות חדשות (וזה גם יקר) - ממליץ על מטען סוללות מסוג AA/AAA שניתן לקנות בארץ בכל חנות אלקטרוניקה / חומרי בניין וכו'. המטען מגיע לרוב עם 4 סוללות נטענות.

M i c h a L C

New member
תודה לשניכם

ויש לכם קישור לאתר של סאןדיסק לראות את הנגנים שם..? תודה שוב..

יאיר B

New member
קישור לאתר סאנדיסק

הקישור גם קיים בקשיורי הפורום תחת נגנים שונים

למעלה