שאלה קטנה

רחלי!

New member
שאלה קטנה

אני מאוד מתעניינת בעניין הזה של חלומות צלולים וכבר היה לי אחד מוצלח לגמרי ושניים לא ממש. שמעתי שאפשר להתגבר על פחדים ופוביות מדברים כמו ג´וקים או גבהים בעזרת חלום צלול, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי על זה, איך עושים את זה והכל?

חלום צלול להתגברות על פחדים

באמת אחד השימושים של חלום צלול חוץ מההנאה שבדבר זו התגברות על פחדים, לדוגמה קראתי ממש לא מזמן על שיטה להתגבר על פחד מעכבישים ואני מאמין שאת יכולה להשתמש באותה שיטה להתגברות על פחד מג´וקים ( אייייייכס !! ). בגלל שבזמן חלום צלול את יודעת שאת מוגנת ושום דבר לא יכול ליפגוע בך, תתחילי ליצור עכבישים קטנטנים וחמודים כאלה שיטיילו להם רחוק ממך, לאט לאט תתקרבי אליהם ותני להם לעלות לך על היד וללכת עליה, אחר כך לאט לאט תתחילי להגדיל אותה, בכל פעם תגדילי אותם קצת ( בזמן חלום צלול זה דיי פשוט, את רק צריכה לרצות את זה וזה מה שיקרה ) , תמשיכי להגדיל אותם עד שהם יהיו עכבישים ממש גדולים שעירים ומכוערים שמטיילים לך על היד. בקשר להתגברות על פחד גבהים, תתחילי לעלות כל פעם למקום יותר ויותר גבוה ואפילו לקפוץ ממנו למטה, עופי לגבהים יותר ויותר גבוהים, זו הדרך להתגבר על הפחד ע"י התמודדות מול אותו פחד. מקווה שהבנת את השיטה, אלון

Variety

New member
להתגבר על פחדים בעזרת חלומות צלולים

היי, הרעיון שלהתגבר על פחדים בחלומות צלולים מאוד קל. ראשית כל - את יודעת שזה רק חלום בחלום, לכן הפחד מוקטן, אבל בגלל שחלום מציאותי כמו המציאות ויותר (או פחות), עדיין יש פחד. אז מה שעושים, נניח מפחד גבהים זה ככה: בחלום, תעמדי במקום שטוח, ולאט לאט תגביהי את האדמה שמתחת לרגלייך, ככה שאת לאט לאט נעשית גבוהה וגבוהה יותר. וכל פעם עוד קצת להגביה, עד שמתרגלים. אני לא ניסיתי את זה כי אין לי פחד גבהים מי יודע מה. בקשר לעכבישים לדוגמא, תצרי עכביש קטנצ´יק וחמוד, ושיתפס על ידייך. תשחקי איתו. לאט לאט תגדילי אותו כל פעם קצת ותמשיכי לשחק איתו. ככה עד שהוא גדול ומגעיל, אבל בגלל שכבר רגילים אליו, אז פחות ופחות מפחדים. לדעתי ככה זה פועל. עכשיו שאני חושב על זה, יש לי גם פחד שאני רוצה להתגבר עליו. בהצלחה, חלומות פז, Variety-

למעלה