שאלה קטנה..

O r i t A

New member
שאלה קטנה..

שלום לכולם, אני תלמידת כיתה י"ב שצפוייה יום שני הבא לצאת למסע פולין לשבוע.. אז, רציתי לשאול כמה שאלות קטנות בקשר לזה.. 1. מישו במקרה יודע על עוד משלחות שיוצאות ב-12.9 עד ה-19.9? 2. מישו במקרה יודע מה המזג אוויר עכשיו בפולין..? תודה רבה מראש

irashady

New member
אמממ

אמור להיות שם בערך 19 מעלות בצהריים ובסביבות ה-8 מעלות בלילה ז"א שיכול מאוד להיות גשם אז כדאי שתקחי מטרייה ובגדים חמים... ואני יוצאת ביום שלישי בלילה... יש פה הרבה שכתב ושהם יוצאים בתאריך שלך

O r i t A

New member
תודה..

אוי, זה אומר הולך להיות קר.. לא ממש טוב, אבל לא נורא..

irashady

New member
כן מזה לא בא לי

להירטב ואז להיות רטובה כל היום...

irashady

New member
נצל"ש חשוב מאוד!!

למי שכבר היה.. זה קצת טיפשי אבל זה מדאיג אותי... אמרו לנו שהמקומות היחידים שנוכל ללכת בהם לשירותים הם ביער... ואמממ זה לא כ"כ נראה לי... באיזה תדירות לקחו אותכם לשירותים רגילים? ממש לא נראה לי הקטע של היער עם כל הכבוד...

•BluEyeS•

New member
מה פתאום...

כל פעם עוצרים במקומות מסודרים ואפשר להיכנס לשירותים לפעמים עולה זלוטי כדי להיכנס אבל זה שטויות הטריק הוא להיכנס בכל פעם שעוצרים כדי שלא יבוא לך כשלא תהיה הזדמנות חח הקיצר, מסתדרים =]

תשמעי

בפולין עושים שאפשר לא שצריך כלומר רוב הפעמים זה ביער ששבכניקי"ם מאבטחים אותך כי אין ברירה את נוסעת מרחקים ארוכים ורוב הפעמים העצירות הן במקומות לא מסודרים ליד יער או משהו כזה. אם לא מתאים לך יש לך שתי אפשרויות: להתאפק עד המלון (מה שלא הגיוני כי כל אחד חייב פיפי מדי כמה שעות) לעשות ביער זה לא כזה נורא זה אפילו חוויה..............

איזה עצים דקים???

כל עץ יכול להסתיר 2 אנשים והם אל יראו אחד את השני זה חלק מהחוויה

אולי זה לא טוב מבחינת זה שיהיה קר,

אבל זה טוב כי את בעצם יוצאת למסע, שמדבר על התקופה הקשה הזו, וכשיוצאים בקור אפשר להתחבר לזה יותר...לאיך שהם חיו שם בקור הזה, בלי אפילו חצי מהבגדים שאת הולכת ללבוש.

O r i t A

New member
כן, זה חיבור יותר מסיבי..

את צודקת, אני רק מקווה שהכל יהיה בסדר שם..

Bloodless

New member
קשה קצת לדעת.

חזרתי מפולין הבוקר - מזג האוויר למדי. לבשתי רק חולצות קצרות.. היו כאלה שלבשו בגדים ארוכים, לעומת זאת - זה תלוי בך בעיקר. לא היה לי קר כמעט בכלל - רק בלילות. בצוהריים אפילו די חם, כמובן שזה כלום ביחס לפה. פשוט לעקוב אחרי התחזיות, אבל למדתי שלא לסמוך עליהן.

shahar50

New member
אני יוצאת בלילה שבין 12-13 לחודש

[בשש בבוקר ביום שלישי. ] אנחנו נחזור ב-20 לחודש, ואנחנו אחראיים לטקס של חסידי אומות עולם. אם זה אומר/נותן לך משהו...

taltal3001

New member
חברה שלי יוצאת ב14 לספטמבר..

איזה כיף לה, אני גם רוצה,וזה משלחת מביצפר שלנו..שאני יצאתי שנה שעברה.. ממממ דיי קר שם בתקופה הזאת.. אבל לא יודעת מה להגיד כי אני נסעתי בסוף ספטמבר ואתם בהתחלה!

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif תשובות

1. לא 2. יש אתרים בטאגליינס בקשר למזג האוויר. 3. מסע מוצלח

למעלה