שאלה קטנה

shaiky

New member
שאלה קטנה

אני מתאמן בחדר כושר כמו כמה אנשים שהעלו כאן שאלות... אני בן 22 1.82 מטר ושוקל 75 קילו אני מנסה לאכול כמו שצריך למרות שאני לא אוכל מלא מאכלים נתחיל עם זה שאני לא אוכל אף ירק למרות שאני אוכל מלא פירות (האם זה מחפה בצורה כל שהיא?) אני אוכל הרבה בשר (-עוף, אני לא אוהב בקר) מוצרי חלב אני בקושי אוכל (גבינות מעדנים וכדומה אני לא אוהב) אבל אני שותה חלב והרבה (עם דגנים) דגים התחלתי לאהוב רק בשנה האחרונה (עד אז לא אכלתי כמעט) כיום אני אוהב לאכול אפילו סתם ככה קופסת טונה מת על סלומון בכל צורה ודגים מעושנים ומטוגנים כמו באולמות ומסעדות מדליקים לי ישר את חוש הטעם! ביצים אני אוכל רק מטוגנות (בצורת חביתה) לחם זו נקודת החולשה שלי, אני טוחן מלא בצק (פיתות, לחמניות, חלות ביגלה גדול, קוראסונים וכדומה..) ולא מספיק אני גם עובד בקייטרינגים ובהם יש ארגזים מלאים של לחמניות אני יכול לטחון בערב אחד גם 7 לחמניות ויותר בלי לשים לב בכלל אחרי כל זה אני צריך לספר גם שיש לי בעיה ביציאות אף פעם הן לא נורמאליות, או שיש לי שלשולים (כמו המצב בו אני נמצא כרגע כבר תקופה) או שיש לי עצירויות תקופות... לא יודע למה כתבתי את כל הסיפור בעקרון רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על כמות חלבונים שאני צריך לאכול יחסית לנתונים שלי (גובה גיל משקל..) כי המטרה שלי היא לפתח שרירים והבנתי שהחלבונים חשובים פה.. היום למשל אכלתי 2 חטיפי אנרגיה (בערך 15 חלבונים בסה"כ) קופסת טונה (25 חלבונים) וחביתה משני ביצים.. (כמה חלבונים יש בביצה?) רציתי לדעת אם זה בסדר, האם אני מגזים? האם תוכלו להמליץ לי על כמות? ובכלל האם יש מצב שתוכלו בגדול להגיד לי אם התזונה שלי למרות כל מה שכתבתי האם היא בסדר...? או שכמובן תמליצו לי ללכת לתזונאית או דיאטנית ולא תוכלו לעזור לי פה בכלל בשום אופן שהוא..? בכל מקרה אם הגעתם עד פה, אז תודה על ההקשבה.. בתודה מראש, שי

shaiky

New member
אין תשובה?!

אין תשובה קטנה ואפילו לא חצי תשובה???

תשובה קטנה לשאלה גדולה

שי,אין מנוס ודווקא במקרה שלך - גש לדיאטנ/ית שיעשו הערכה מתאימה ויביאו בחשבון את כל מה שצריך בטרם יציידו אותך בתפריט יומי (שיסדיר יציאות, יעלה מסתשריר- שאכן חשובה צריכת החלבון המספקת אך לא רק...), בביצה כ-6 גר' חלבון. התזונה שלך לא לגמריי מושלמת ,למטרותיך.

למעלה