שאלה קטנה

שאלה קטנה

אני מדריכת חדר כושר במקצועי המעוניינת להיות מדריכת ספינינג ואני לא הכי יודעת איפה הכי כדאי לי לעבור את הקורס. בוינגייט מעביר אלעד להב,בסטודיו בי מעביר דיויד רודריגז,כמו כן יש גם את רוני יפה אבל היא מאוד יקרה 3000 ש"ח שהשאר גובים בין 1500 ל2000 ש"ח בבקשה מכם המומחים בתחום עזרו לי להחליט.

קטנה אבל קשה

אם תדפדפי מעט בארכיון הפורום, ובפורום אירובי, תוכלי להתרשם עד כמה דיויד רודריגז מקצוען אמיתי. אם את מחפשת לצאת מהקורס עם כמה שיותר ערכים מוספים, ולא רק לשלם ולקבל תעודה... בתור "בוגר" רוני יופה על כל שלושת השלבים וההשתלמויות, אני מאד ממליץ, רק שהחיבור העיסקי של "הולמס אקדמי" לא לרוחי בדיוק. יהודה שפיר ב"גל העתיד" גם מוסמך להכשיר מדריכים והסיכוי להשתלב אצלו ברשת (בשכר קצת פאתטי לטעמי) גבוהים. בהצלחה.

יעל81

New member
מני קורן מדריך בחסד

ואישיות משכמה ומעלה. מעביר את הקורס (יחד עם סיוון כץ) בשלוחת וינגייט באוניברסיטת ת"א.

hillator

New member
../images/Emo45.gif

אני עשיתי שם, בידיוק אתמול סיימתי את הקורס ותרשי לי להגיד שאני מש מסכימה ויש לזה הרבה יתרונות: 1. מדובר על קורס מקצועי שמתעסקים ברכיבת סטודיו לא בניהול גנון. השיעורים רצינים, ההרצאות רציניות, הדרישות רציניות. 2. בתור אחת שהייתה בהמון שיעורי ספייניג- שיעורי הספייניג שם היו 7 רמות מעל מקומות אחרים וההתרשות שלי היתה רק לטובה מכל רמת המקצועיות. 3. המחיר- לדעתי לשלם 3000 שקל להולמס פלייס אקדמי זה פשוט גנבת כסף. נתחשב בעובדה שהקורס שם הוא 19 שעות ובמקומות אחרים 40. 4. היחס אל התלמידים מעולה, עונים על שאלות נוספות, ממליצים לראות שיעורים וכ'ו. 5. דרך הגעה נוחה- אפשר להגיע לאוניורסיטה ברכבת.

אני סיימתי השבוע את הקורס בוינגייט

תכננתי במקור לעשות את הקורס של דיויד רודריגז כי הרבה מדריכים שאני מכיר המליצו לי עליו וגם כי אני מכיר ויודע שהוא איש מקצוע משכמו ומעלה אבל הקורס התבטל אז נרשמתי לקורס בוינגייט בהדרכת אלעד להב ואני לא מצטער לרגע.אני מאוד מרוצה מהשילוב בין המעשי לעיוני. היקף הקורס(40 שעות). היקף החומר הנלמד-טכניקות דווש,בניית מערכי שיעור,מתודיקה,שירות,פיזיולוגיה,קניזיולוגיה,תזונה,פציעות ספורט,עמדת מדריך,וכו'. אלעד הוא מדריך מעולה עם ידע רב ביותר והעביר את הקורס בצורה מקצועית ביותר. בכל יום בקורס העביר לנו מדריך אחר שיעור מלא ומתקדם כדי לחוות סגנונות הדרכה שונים. אני יודע שבסוף ינואר נפתח הקורס של דיויד בסטודיו B ובמרץ נפתח הקורס בוינגייט. מנסיון אני יכול להמליץ לך על הקורס בוינגייט. ממה שסיפרו לי הרבה מאוד מדריכים ומידיעה עד כמה דיויד הוא מקצוען אני ממליץ לך על דיויד. מקווה שעזרתי.

למעלה