שאלה קטנה!

שאלה קטנה!

כמה קלוריות אני( הפרטים יבואו עוד שניה) ביום? אני בת 16 שוקלת 52 והגובה 163 ס"מ. אני עוסקת בפעילות גופנית באופ אינטנסיבי מאד! תודה לעונים!

faIcore

New member
זה אוד תלוי...

את יכולה לאכול,ארוחות מאוזנות כול יום ואפילו אם תרצי תוכל להרשות לעצמך משהו מעבר לזה כמו ממתק או חטיפ אין לך ממש שום משקל יתר תמשיכי כך חשוב מאוד מנת פרי כול יום וגם בשר הצהרים עדיף אני לא מפרט משום שיש לנו כאן דיאטנית מעולה שתמיד מוצאת מה להוסיך כן כן

הבעיה היא פשוטה...

העיבה היא שיש לי 23% שומן שזה ממש לא מעט... אני רוצה להגיע בערך ל19-20% איך אני עושה את זה?!

faIcore

New member
...

עכשיו אני מבין,את צריכה כושר גופני זאת אומרת לפחות 3 פעמים בשבוע+ארוחה מאוזנת שכרדע אני לא יתן תפריט אבל אל תחשבתי שאזור לך שמון לא ממש לא את צריכה כפית כול יום זה חשוב אם הסלט מחר אני סתם יתן לך רעיון לדיאטות מאוזנת

faIcore

New member
כן אין לי ממש מה להוסיף,אין סיבה...

שלא ירד לך האחוז שומן לגבי חנוכה כמה שפחות סופגניות אני לא רוצה להגיד לך בלי אבל את מבינה

לא נגעתי בסופגניה!

כל חנוכה לא נגעתי בסופגניה... זה לא כ"כ מושך אותי.. אבל תודה בכל אופ לכם...

faIcore

New member
בהצלחה לך בהמשך.....כנסי

תראי זה לא אמור להיות בישבילך דיאטה שתיגמר אולי גם כן,אבל זו היא תזונה נכונה שהרבה לא מבינים זה לא אומר שלפעמים אסור לך שוקולד או פיצה כן רק בהקבלה מסוימת,תנסי להפוך את זה לאורך חיים שלך אין לך כול כך נתייה להשמנה אבל עדיין בריא מאוד בהתלחה

sefee

New member
ממתק בשבוע

הכי טוב אם תוכלי לאכול ממתק אחד בשבוע... זה קשה... וזה מאודדד עוזר!

כמה קלוריות

פעילות גופנית לנערה בת 16 ולכל אחד-מצויין. רק שלא תהיה אינטנסיבית מידי. כמו כן האבולוציה יצרה את הנשים כל ש% השומן אצלן גבוהים יותר. לכן המטרה שלך להוריד % שומן כפי שאת מציינת לא הגיוניים. נהגי בחוכמה עם גופך ואל תתפסי לקיצוניות.

למעלה