שאלה קטנה...

shirigutman

New member
שאלה קטנה...

אומנם הוריי לא פרודים אבל הם רבים המון, על כל דבר וחייבים לפי דעתי להיפרד כי המצב הזה לא יכול להימשך!!! בכל מקרה יש לי שאלה קטנה לכולם: מה עדיף יותר: להיפרד ולהפסיק לריב או להמשיך את המריבות בכל מקרה העיקר להיות נשואים? תודה

skot

New member
אוקיי-

1. אני הייתי מציע לך לדבר על זה אם ההורים שלך (עדיף לנסות לקרב בשיחה)! 2. עדיף להיות נשואים ולנסות להשלים!
עמרי האגדי

adam65

New member
כמו ששמת לב...

תשובה אחת מוחצת לא תקבלי פה, כל אחד על פי נסיונו. אני הייתי מציע לך לומר להורים שהריבים והצעקות מאוד מפריעים לך ופוגעים בך, וזהו !!! אל תנסי לתת להם עצות והוראות, הם כבר יבינו לבד. בעקרון יש להם מספר אפשרויות, כמו לפנות ליועץ נישואין, להפרד, לצאת לחופשה ביחד וכו... אני מקוה בשבילך שהם יפתרו את הבעיות ביניהם ויחיו ביחד אתכם באושר
)

רועי@

New member
אתה חייב לדבר איתם!!

תגיד להם איך אתה מרגיש! כשאני עברתי את זה הייתי זה היה ממש קשה! הייתי מסתגר בחדר שלי ולא יוצא המון המון זמן! זה ממש נוראי לשמוע את ההורים רבים ולא לעשות כלום! זה כמו לראות את שני הכלבים שלך הורגים אחד את השני (או שזה לא דוגמא טובה...) אבל אתה לא צריך לסבול את זה!

avielss

New member
אתה יודע....

המבוגרים הם היצורים הכי מטומטמים בעולם (סליחה פשוט ככה אני חושב) ואני אסביר למה למבוגרים יש "כבוד" "משחקי כבוד" הם מסוגלים לריב על שטויות על כלום וזאת מבלי שאף אחד יסוג ינסה לברר גירושין צריכים להיות האופציה האחרונה האחרונה בהחלט אני חושב ומאמין שצריכים ללכת ליועץ נישואין לעבוד על עצמם ואתה... תנהל את חייך ככה שתהיה פחות נפגע אל תכנס בינהם גם אם אתה חושב שהורה אחד צודק וברוך הבא למשפחה הקטנה כבר אמרתי?????????

smily2002

New member
הם לא מטומטמים!

ההורים פשוט עקשניים! לא מוכנים לוותר! הם כמו משחקים על צוק וכל אחד מנסה לגרום לשני למעוד וליפול כדי להוכיח שהוא הצד השולט, העליון!
עמרי האגדי

למעלה