שאלה קטנה

hagar8

New member
שאלה קטנה

אני משתדלת לשמור בזמן האחרון- ממתוקים וממאכלים עתירי קלוריות, שאלתי היא- אם אני רוצה "להתפנק" על מאכל מטוגן או על פרוסה עם ממרח- האם כדאי להשתמש בחמאה או במרגרינה?
 

נאנוקי

New member
לפי מה ששאלתי, בדקתי והבנתי...

עדיף באמת שמן זית אבל אם את שוקלת חמאה או בלובנד אז בלובנד עדיף! יש בעיה עם רמת הכולסטרול בחמאה כמו כן יש יותר שומן מסוג טרנס בחמאה ויש עכשיו בלובנד חדש עם פחות מאחוז שומן טרנס (או לפחות ככה כתוב על האריזה). אותי אישית זה מאד מטריד כל עניין חומצת הטרנס שנחשבת מאד לא בריאה ואני עוקב אחרי המלצות AHA איגוד הלב האמריקאי אם תרצי אוכל להפנות אותך לחומר בעניין מקווה שעזרתי
 

hagar8

New member
תודה רבה!../images/Emo127.gif

אכן עזרת, ואני אשמח לקרוא את מה שארגון הלב האמריקאי כתב. אשמח אם תצרפי קישור.
 
חמאה או מרגרינה

רצוי שלא להשתמש במרגרינה אלא רק בממרחי השומן החדשים/מרגרינות החדשות או אף בחמאה. טעים ואם לא סובלים מרמות כולסטרול גבוהות, במידה זה אפשרי.
 

hagar8

New member
תודה רוני! על אילו

ממרחי שומן ומרגרינות חדשות את מדברת?
 
למעלה