שאלה קטנה...

DOCTOR ROBERT

New member
שאלה קטנה...

השאלה שלי היא האם לדעתכם שווה לקנות את פאבלו האני, למרות שהוא פשוט יחסית?

kittycatbone

New member
את האמת..

שעקרונית אני לא ממש יכולה לענות לך על זה, כי אין לי את האלבום
אבל שתי סיבות למה כן- 1. כי זה אלבום של רדיוהד וכל אלבום שלהם שווה משהו וצריך לקנות אותו
2. בזמן האחרון, או יותר נכון קצת לפני הזמן האחרון, יצא לי לשמוע כמה שירים כאלה ואחרים של האלבום, ותאמת שאני ממש ממש אהבתי אותם והתמכרתי אליהם אפילו..... אז לדעתי ממה שיצא לי לשמוע, זה אלבום ממש סבבה. גם אם יש יותר טובים,אני לא חושבת שאפשר להחשיב אותו כאחד כזה גרוע שלא צריך אפילו לקנות אותו... מה שכן, אולי הוא פשוט נמאס אחרי כמה זמן שבגלל זה אנשים מסויימים אומרים שהאלבום הזה "לא משו" או שלא שווה לקנות אותו וכאלה..

Paranoidd

New member
אהה...

אם אתה לא מכיר ת'שירים שם או רק חלק אז תקנה...ברור..וגם אם אתה כן מכיר את כולם אז כדאי כי זה רדיוהד.. וחוץ מזה שיש שם הרבה שירים טובים...וגם אלבום קליל .. נחמד מאד.. ואגב חבר שלי שלא הכיר את רדיוהד בכלל ..הוא הכיר רק את קריפ וקארמה פוליס.. קנה תחילה את פאבלו האני ואמר שזה אלבום אדיר...ומשם הוא הידרדר להתמכרות מלאה..והוא בחור עם ידע מוזיקלי שלא יבייש הרבה.. אז אל תזלזלו בערכו...וגם אחלה שם יש לו...אם לי היה אלבום הייתי קורא לו פאבלו האני..

תגדיר "פשוט יחסית"......

הוא אלבום בוסר של רדיוהד רק ביחס לאלבומים המאוחרים שלהם. בזמנו הוא הקנה להם קהל מעריצים לא קטן.... בהופעה שלהם באסטוריה טו'ם למעשה מתנצל כל פעם שהם מנגנים שיר "חדש" מ-דה בנדס כי הקהל פשוט אוהב את השירים הראשונים מפאבלו. מכיוון שכבר התרגלת לרדיוהד זה יכול להיות קצת מוזר בהתחלה, אבל זה יכול להיות גם כמו גילוי מחדש של המקורות.... או אנאלוגיה אחרת, כמו לשמוע את רדיוהד, ואז לשמוע את הביטלס - ולהבין איפה זה הכל התחיל. האזנה נעימה

vegetable man

New member
בהחלט שווה

"פשוט יחסית" יכול לעיתים להוות "יתרון יחסי" כלפי מורכבות. האלבום אמנם סוג של אלבום בוסר, וחלק מהשירים בו אכן פשטניים, אמנם. אבל יש לא מעט שירים מעולים ומקוריים בו, גם כן. מהרבה בחינות, אני מחשיב אותו כ"אלבום גיל ההתבגרות של רדיוהד" - נדמה שת'ום קצת נבוך בנוגע לצליל של האלבום הזה, אבל אני חושב שיש בו משהו מאוד אמיתי, מאוד גלוי, ויותר מזה, יש בו נאיביות שאני אפילו מתגעגע אליה, ואני מאוד לא אוהב ששוללים אותו. רק בשביל זה - שווה להכיר את הצד הזה של רדיוהד. הוא ליווה אותי כשהייתי גדול מעט ממך, ועד היום Stop Whispering ו-Thinking About You הם שירים שאני מחשיב מעולים לא פחות מהיותר מאוחרים של רדיוהד.

midnite vulture

New member
וותר עליו. בכסף הזה אתה יכול..

לקנות אלבום טוב בהרבה של להקה אחרת.

את האמת? לא.

לי יש אותו רק, אתה יודע, בשביל האספנות. אני כמעט ממש ולא מקשיב לו. הוא משקף שום דבר של רדיוהד בשבילי. מה שכן, זה נחמד שיש לך את כל האלבומים וזה, זה מקנה לך אפשרות להסתכל על ההתפתחות המעניינת של הלהקה.

למעלה