שאלה קטנה

שאלה קטנה

בשביל חברה פורום-הופובית. מישהי עשתה אולטא-סאונד תלת-מימדי? ועוד - היא מחפשת רופא פרטי לסקירת מערכות מוקדמת - הצעות??? (מכירות את ד"ר רוזן?)

ashlaya

New member
אני מכירה../images/Emo9.gif

אנחנו עשינו אצלו בערך לפני שבועיים וחצי גם את השקיפות עורפית וגם את הסקירה קיבלנו קלטת של הבדיקה עם כל ההסברים כולל תמונות תלת מיימד בכלל ד"ר רוזן מקסים סובלני מסביר מומלץ בחום

אסנת+

New member
אני עשיתי

אולטראסאונד תלת מימדי, דבר יפהפה ללא ספק אבל ממש לא חובה, כלומר אני לא חושבת שצריך לשקול את הרופא שיעשה את הבדיקה לפי התלת מימד.

ענתש

New member
אני עשיתי אצל ברונשטיין בחיפה

כן, נסענו לחיפה במיוחד בשבילו, הוא מאד מפורסם ונחשב אחד הטובים בתחום. התרשמנו ממנו מאד ואני ממליצה (רק המחיר, המחיר.... 2000 שקלים חדשים). חברה שלי עשתה אצל רוזן והיא מרוצה. אומרת שהתלת מימד מרהיב
לי אישית יותר חשוב לדעת שהרופא באמת רואה את מה שהוא רואה, בגלל זה הלכתי לברונשטיין, אין לו טריקים יפים אבל שמעתי מכמה מקומות ש"ברונשטיין זה כמו תעודת ביטוח, אם הוא אמר שהכל בסדר אז הכל בסדר". בהצלחה בכל אופן

דפי1

New member
ד"ר רוזן - מומלץ

לפני שבוע בדיוק ערכנו סריקה מוקדמת אצל ד"ר רוזן (גם את בדיקת השקיפות העורפית ביצענו אצלו) ויש לי רק מילים טובות לומר עליו. מקצועי, נעים סבר, מסביר כל דבר ודבר, מרגיע (בהנחה שהכל בסדר...טפו,טפו,טפו). המחירים (אני מתנדבת לענות עוד לפני שתשאלי..): 350 ש"ח לשקיפות עורפית. 1400 ש"ח לסריקה מוקדמת.

דפי1

New member
ודבר נוסף:

כג´סטה נחמדה עבורנו, במהלך הסריקה הרגילה ד"ר רוזן עבר לתצוגת תלת-מימד וראינו את התינוקת שלנו בתצוגה שכזו. אני חושבת שאין הצדקה להתעקש על בדיקה מלאה בתלת-מימד, אבל כבונוס נוסף זה נחמד מאד.

למעלה