שאלה קטנה...

• פותח הנושא eti m
  • פורסם בתאריך

eti m

New member
שאלה קטנה...

היי... אני בחורה בת 22,בעלת עודף משקל גדול רוב חיי. לאחרונה התחלתי את דיאטת "שומרי משקל" ודווקא הולך לי סבבה,העניין הוא שעכשיו אני מעוניינת להתחיל בפעילות גופנית-וכאן הבעיה. בערך שלוש שנים הייתי "בטטת כורסא"-כל היום בבית אוכלת ורואה טלוויזיה מה שהפך את שרירי הגוף שלי למרגרינה עתירת שומן. הכושר שלי נמצא בנקודת השפל הכי גדולה שהיה אי פעם בחיי (גם כשהייתי שמנה יותר יכולתי ללכת למרחקים והייתי "קלילה" יחסית למשקלי). ביצור השאלה שלי היא איך אני חוזרת לכושר,איך אני חוזרת למצב של יכולת ללכת מרחק קצר ברגל מבלי להתנשף בכבדות,ולעלות מדרגות מבלי לרצות למות אחרי... אשמח לשמוע הצעות... תודה רבה.

חן M

New member
השאלה איך לא מדוייקת...

איך תעשי זאת?? את זה תשאירי למאמן שיבנה לך תכנית או שיאמן אותך באופן פרטי. השאלה שלך צריכה להיות:מתי אני אתחיל לעשות זאת... ?...

eti m

New member
או קיי...תודה אבל זה לא בדיוק מה

שהתכוונתי, חשבתי אולי מישהו יכול להמליץ על תרגילים או דברים שאני יכולה לעשות לבד לבינתיים,כאלו שאולי יכאיבו קצת בחודש הראשון אבל שאני אדע שוואלה עוד חודש זה כבר לא יכאב ואני אכנס לקצת כושר... מבין אותי?

חן M

New member
../images/Emo201.gifבאמת שמבין אותך סורי

לא מומלץ לבצע את התרגילים ללא הדרכה של גורם מוסמך... זה כמו שאם את חולה אז את תאבחני את עצמך לבד ותתני לעצמך טיפול ולא תלכי לרופא... עם כל הרצון הטוב זה ממש לא מקצועי לתת תרגילים/תכניות אימון על גבי האינטרנט וביחוד לאנשים לא מאומנים. את יכולה לנסות להיכנס לפורום חדרי כושר ולקרוא שם מאמרים ..

למעלה