שאלה קטנה

שאלה קטנה

שלום לכולם. אני נוסע בסביבת ביתי באוםניים. אני נוסע לבד ולפעמים מגיע למקומותבהם אין כל0כך אנשים. תהיתי הם כדאי לרכוש גז מדמיע לביטחוני האישי. ואם כן היכן אני יכול לרכוש אחד כזה?

nintense

New member
לא כל כך קשור לפורום הזה...

אך אם כבר אתה שואל... הכי טוב אקדח אמיתי... אך זה מאוד אישי, אני לא רוכב במקומות שאני מרגיש מאויים בהם, זה פשוט פוגם בהנאה. אם גז מדמיע יגרום לך להרגיש טוב יותר, לך על זה. אך תמיד תזכור בראש שאם מישהו ירצה לפגוע בך כשאתה לבד בשביל, גם RPG עם כננת חשמלית על הכידון לא יציל אותך.

Gp3

New member
אני חושב..

שתירכב בקבוצה זה יותר יעיל מלהיסתובב עם גז ממיע .. עדיין תיהיה לך תחושה לא נוחה ברכיבה לבד גם עם יהיה איתך נשק \ גז מדמיע וכ'ו..

עי יד ן

New member
גז מדמיע פוגע ד 3 מטר מהמקום שבוא

אתה נימצא ככה שזה מתאים רק לממש טווח "0" אים אתה רוצה אז בקבוק לחץ קטן עולה בסביבות 40 שח בחנויות הישרדות

Gp3

New member
עידו מאיפה המידע הזה? ../images/Emo5.gif

תקנה צופר אויר זה ממש טוב אם תוקפים אותך וישמש גם כאיתות אם יקרה חס וחסה לך משו באמצצא שומקום

vgsign

New member
שקד

בידיוק עלתה בראשי סוגייה מעניינת. אני זוכר ששמעתי איפשהו פעם שמותר לנשוא סכין באוטו כפי שמותר לך להחזיק סכין בבית, אין זה נחשב לשוטטות\מטרות זדון וכו'.. עולה השאלה, מותר לנשוא סכין בתיק בעודך מדווש? הרי שאופניים הם כלי רכב..או שבחוק לנשיאת סכין מדובר על כלי רכב מנועי? או שבכלל אני טועה וזאת סתם פיקציה.

barduck

New member
לא שסכין תעזור לך ברוב המקרים

אלא אם כן אתה סטיבן סיגל. אבל אני תמיד ולכל מקום נושא עימי לדרמן (מהדגם הגדול) שיש לו סכין אמנם לא גדולה אבל חדה כתער. כך גם נמנע ממני להצהיר על זה כנשק וחוץ מפעם אחת שניסיתי לעלות עם זה לטיסה אף פעם לא היתה בעיה להיכנס לכל מקום שהלדרמן בתיק.

vgsign

New member
דווקא ממש לא התכוונתי

לנשיאת סכין במובן של הגנה עצמית, יש עוד שימושים לסכינים בעולם... וכן, לדרמן היום עומד על תקן מברג מבחינת המשטרה.

phonzi

New member
דייון ממש מעניין../images/Emo196.gif

אני ממליץ, שאם מישהו מתקיף אותך, ככה פתאום משום מקום (כמו בסרטים המצוירים), פשוט תפליץ עליו. זה עובד כדאי

למעלה