שאלה קטנה-

LHeart

New member
שאלה קטנה-

למה העונה של 'נשות הכדורגלנים' כ"כ קצרה? ועוד דבר שאני לא מבינה, למה העונה נגמרה כך? יש המשך? תודה מראש לעונים.

ih10

New member
ככה זה אצל האנגלים, עונות קצרות

6 או 12 פרקים, לא יותר

cool miki

New member
היא שודרה כבר..

כאילו לפני שהתחילו לשדר שוב מרתונים של כל העונות, העונה החמישית שודרה. לא יודעת אם ישדרו אותה שוב..נקווה שכן כי זו עונה מצויינת כמו כל העונות של הסידרה הזו.

gilriv

New member
נקווה שבYES ירכשו את הפיספוסים

-נשות הכדורגלנים הפיקו בסוף פרק {מיני סידרה שזה איך להגיד זה פיספוסים עם זואי לאקר שרה ברנרד וכל החבורה וגם משתתף שם -המנחה אורח גראהם נורטון זה לא פרק ולא עונה <אז אני לא מאמים שYES ירכשו הזה ..><אבל מצד שני חבל כי יס רוכשת סטנד אפ קומדי מדי פעם אז שיכללו הזה אם אפשר
------------------------------------------------------------

franz17

New member
למרות אהבתי הרבה לנשות הכדורגלנים

ממש לא אהבתי את העונה ה-5. דבר ראשון היה שם יותר מדי לוסי, ברונו וגארי ששלושתם עושים לי כאב ראש.דבר שני הכל היה שם מוגזם ומטורף מדי (אפילו בשביל נשות הכדורגלנים).

gilriv

New member
היה משעמם -עד לרגע

של טניה טרנר היה יותר אקשן חיכיתי לפרקים של טניה וזה נהיה יותר טוב -גם הם השחקנית המבוגרת שצירפו אל הסידרה ג'ואן קולינס {מ.דיינסטי שושלת !

franz17

New member
גם עם טניה חשבתי שזה מיותר...

כל הקטע הזה עם פאולו ואווה היה הזוי מדי- מה שנראה כמו פטיש לנשים מבוגרות מתגלה כבעיה נפשית קשה. דווקא אני נורא אוהבת את אמבר, הייתי שמחה לעוד אינטרקציות בינה לבין טניה, חבל שהיא איבדה את שפיותה. דרך אגב לאן פיניקס נעלם אחרי שאבא שלו מת ואימא שלו השתגעה?

assafTV

New member
העונות הבריטיות קצרות מהאמריקאיות

כל עונה של "נשות הכדורגלנים" כוללת 8 פרקים (לעומת 13 לפחות בסדרה אמריקאית, 22 לעונה ממוצעת). לסדרה יש 5 עונות שכולן שודרו במלואן בערוץ.

למעלה