שאלה קטנה

r1be3

New member
שאלה קטנה

יש לי סכם 95.87 אחרי מו"ר בטכניון ולא שלחו לי שום הודעה מכל סוג יש למישהוא מושג מה קורה שם(בטכניון)

NoOoLa

New member
אולי זה תלוי במור שלך... כמה יש

לך במור אם אפשר לשאול ?

NoOoLa

New member
כי יש אנשים שהסכם

שלהם גבוהה מאוד והמור הוא נמוך קצת ולא קיבלו הודעת קבלה , וזומנו לראיון אישי בטכניון לפני שבוע .

r1be3

New member
כנראה שזה יותר מסובך מכך

אני התקשרתי היום אליהם בקשר למועומדותי .לפני כמה ימים ראיתי הודעה באינטרנט שהטיפול שלי בטכניון הסתיים . אני דיברתי עם מישהוא מהמדור לקבלת סטודנטים בקשר להודעה הזאת. אני הסברתי לו שאני לא שילמתי את המקדמה לעדיפות השניה שאין לי כל עניין בה . ואז הוא התחיל לשאול אותו למה לא התקשרתי כדי להודיע על ביטול העדיפות השניה ואני הסברתי לו שאף אחד לא הודיע לי שאני צריך לבטל את העדיפות השניה שלי. ברקע נשמעה צפירה והוא הצטער בכך שהוא חייב לנתק. אני לא יודע מה לעשות. זה לא הפעם הראשונה שאני נרשם לטכניון ואף פעם לא דווחו על כך במכתביהם שאני צריך לבטל את העדיפות השניה שלי. ואם כך אז מה זה קשור לעדיפות הראשונה שמלכתחילה שמתי אותה בעדיפות הראשונה כי זה מה שאני רוצה ללמוד?

כן, מסתבר שיש להם קטע כזה

שצריכים לבטל רשמית עדיפויות נמוכות יותר אם מתקבלים אליהן. תתקשר אליהם שוב ותשאל איך אתה מבטל עכשיו את העדיפות השניה, כדי שהם ימשיכו לטפל במועמדות שלך לרפואה.

רגע רגע

בטכניון נרשמתי בעדיפות שנייה להנדסה ביורפואית לא קיבלתי שום הודעת קבלה ובאינטרנט עדיין רשום שטרם ניתנה החלטה .... אני צריך לבטל מועמדות לעדיפות שנייה ?

NoOoLa

New member
לא אם עדיין לא קיבלת הודעת

קבלה אז לא משנה עכשיו אם ביטלת הרשמה לעדיפות שנייה או לא , זה רק למי שכבר קיבל הודעת קבלה לעדיפות שנייה ולא שילם מקדימה , זה מה שקרה אצלי, אל תדאג

למעלה