שאלה קטנה

• פותח הנושא SNTD
  • פורסם בתאריך

SNTD

New member
שאלה קטנה

בין אלה שמגיעים למיתופיה, באיזה שעה אתם מתכוונים להגיע? ואיך? ומי שלא מגיע, למה? אולי נוכל לעזור? אני יודע שזה לא קשור קצת אבל סתם, סיקרן P:

אני מגיע

היות ואני מרצה בעשר, והיות וכנראה אגיע עם אחד המארגנים עוד הרבה לפני (נצר), אני אהיה שם מוקדם מאוד מאוד. הי, מי שמחפש אותי מוזמן לחפש מישהו במדי חיל אוויר (סמלי המסחרי... :p)עם תג "מרצה".

האבק

New member
גם אני מגיע כמובן

אני אהיה שם בערך מ-7 וחצי בבוקר, לעזור בהקמה של הכנס. אותי תמצאו בהרצאות חומריו האפלים, ובלובי עם תג שחור שכתוב עליו "אהוד מירון". אל תתביישו לבוא לדבר, ותזכרו להגיע למפגש

yael ziv

New member
כמובן שמגיעה!

אני יבוא עם אודי ויעל (היא לא מהפורום), ומכיוון שהם עוזרים בהקמה, לא תהיה לי ברירה אלא להצטרף
. אותי אפשר למצוא עם תג מתנדב בהרצאות (בין היתר של חומריו), בדוכן שלנו ובמפגש!

SNTD

New member
טוב אני מוסיף את עצמי

ואני עוד לא סגור מתי אני מגיע אבל אני מניח שזה יהיה סביבות הבוקר, אני גם תלוי בחבר שלי שמגיע מאזור נתניה, והחברה שלו שגם תצטרף, למרות שהיא לא קראה את הספרים... היא לא מוכנה להפסיד יום בלעדיו... אז היא תצטרף אז חבר'ה, צריך לגרור אותה אלינו!

אקס93

New member
סורי אין לי הסעה

אין איזה קו 666 שיוצא מירושלים לרמת אביב? (זה שם כן?)

yael ziv

New member
אני לא מכירה קווים באיזור המרכז

אבל אני מצרפת לך את האתר של אגד. בצד ימין יש תיבה בה אתה כותב תחנת עליה וירידה. http://www.eggedplus.co.il/ ירושלמים- תתעוררו! למישהו יש מקום?

האבק

New member
יש לך את הדודה מרמת גן

אולי תבוא אליה יום לפני, וביום של הכנס היא תקפיץ אותך לשם ותבוא לאסוף אותך בערב?

Fairywitch

New member
אודי, כמה שאלות-

איך זה יילך בכנס מבחינת כניסה? איך יידעו שאני מרצה? יונתן אמר לי פעם שיש למרצים החזר נסיעות- זה נכון? יעזור מאוד מאוד אחרי חודש שבו לא עבדתי
אני אגיע כנראה באותו יום עם רבקה (עדיין לא תיאמתי איתה את כל הפרטים האלה), אבל אולי אצטרך מקום להישאר בו בלילה. האם ההזמנות שקיבלתי עד כה עדיין תקפות לדעתך? ואם לא- עד מתי יש בת"א אוטובוסים לתחנה מרכזית ולחיפה? אתה יודע על עוד חפאים שחוזרים באותו יום הביתה ואוכל לחזור איתם?

Fairywitch

New member
אה- ושאלתי בפורום כדי שעוד חיפאים

יראו, אבל אתה יכול לענות לי גם במסר

second place

New member
אני באה מירושלים...

יש סיכוי שמסיעים אותי אז אני יכולה לקחת אותך... ואם לא, אני אסע לתל אביב ומשם אקח אוטובוס לרמת אביב, אתה מוזמן להצטרף אליי ואל חברה שלי.

אקס93

New member
דודה שלי לא יכולה

אבל אני אבדוק את האפשרות של לבוא עם מקום שני (אני לא ממש טוב עם שמות סורי)

Orion132

New member
אני מתכוון להגיע בתחילת הכנס

ברבע לעשר בערך... כדי להספיק לקנות כרטיס וללכת להרצאה על הפאנפיקשן. וכנראה אני מגיע באוטובוס. [וכפי שזה נראה אני אהיה בין הבודדים בכנס בלי תג שם
]

למעלה