שתיתי במסיבה לימונצ'לו ביתי שהיה תענוג ממש. קניתי בקבוק לימונצ'לו שעלה לא זול, והוא מרוכז מאוד מאוד. אני מבין שצריך לערבב אותו או לדלל אותו עם משהו. האם תוכלו לומר לי במה? המלצות? אופן הגשה ושתייה?
למונצ'לו מגישים בשוט קפוא. זו הדרך הקלאסית. אפשר גם באולדפאשן עם קרח. מה בפועל? תעשה מה שטעים לך. טעים לדלל? תרביץ. סודה? טוניק? עמבה? מה שעושה לך טוב. לנסות ולנסות. אם תזמין בפאב למונצ'לו, הגיוני שתקבל שוט קפוא, או עם קרח. צ'ירס
ו- Polekiko, באמת לא התכוונתי לפגוע , מטצער אם כך היה הרושם. אגב, הבקבוק שקניתי הוא של Villa Massa . אולי באמת אערבב עם עמבה, בכל מקרה ישאר צהוב, נכון?