שאלה קטנה

NormanD

New member
שאלה קטנה

שתיתי במסיבה לימונצ'לו ביתי שהיה תענוג ממש. קניתי בקבוק לימונצ'לו שעלה לא זול, והוא מרוכז מאוד מאוד. אני מבין שצריך לערבב אותו או לדלל אותו עם משהו. האם תוכלו לומר לי במה? המלצות? אופן הגשה ושתייה?
 

polekiko

New member
לא חושב שצריך לדלל אותו

לימונצ'לו מיוצר מאלכוהול עם קליפות לימון וסירופ מרוכז של סוכר. העיניין הוא שלפי דעתי ככה אמורים לשתות אותו- מתוק ומרוכז.
 

NormanD

New member
אתה בטוח או שאתה משער?

לשתות אותו ככה לא נראה לי בכלל, הוא מרוכז מדי. האם יש פה ברמן מקצועי שמכיר את הנושא? המאוכזב (לעת עתה) לימונצ'לו...
 

polekiko

New member
מצטער שהמקצועיות שלי

לא מספיק טובה לך. אז נדפקת. קנית משקה שאתה לא אוהב. תדלל אותו במים. זה יצא סוף הדרך. רק אמרתי שככה שותים לימונצ'לו. אבל לך תדלל אותו.
 

Symbolic

New member
אופן ההגשה

למונצ'לו מגישים בשוט קפוא. זו הדרך הקלאסית. אפשר גם באולדפאשן עם קרח. מה בפועל? תעשה מה שטעים לך. טעים לדלל? תרביץ. סודה? טוניק? עמבה? מה שעושה לך טוב. לנסות ולנסות. אם תזמין בפאב למונצ'לו, הגיוני שתקבל שוט קפוא, או עם קרח. צ'ירס
 

NormanD

New member
למה הכוונה שוט קפוא? מה זה אומר?

ו- Polekiko, באמת לא התכוונתי לפגוע , מטצער אם כך היה הרושם. אגב, הבקבוק שקניתי הוא של Villa Massa . אולי באמת אערבב עם עמבה, בכל מקרה ישאר צהוב, נכון?
 

Symbolic

New member
וילה מאסה

לטעמי הלמונצ'לו האיכותי ביותר. שוט קפוא משמע להגיש בשוט/צ'ייסר כאשר הבקבוק הוצא מהמקפיא. (ולא - הוא לא קופא שם)
 

polekiko

New member
בדר"כ שאט קפוא אומר

שהכוס עצמה תצא מהמקפיא גם. כמובן שגם המשקה עצמו יהיה קפוא(הכוונה לקר מאוד מאוד...
)
 
למעלה