שאלה קטנה

שאלה קטנה

אני כרגע כיתה י"א שנה הבאה בין היתר יישאר לי בגרות בספרות ובאזרחות. יש מצב אני ניגשת לבד השנה לבחינה בספרות ואזרחות? לא שזה בעיה ללמוד לבד.. סה"כ לומדים בע"פ מדפים.. מצידי אפילו לחרוש שבועיים שלמים לכל בגרות.. יש אפשרות כזו? כדי שאני לא אצטרך ללמוד שנה הבאה את המקצועות הללו..

lover boy6

New member
תלוי

יש בתי ספר שמסכימים את זה... אני השנה למשל כן עושה אזרחות(דרך אגב זה מקצוע קשה) ספרות אני משאיר לשנה הבאה כי אני עושה השנה מלא מקצועות.... את צריכה לדבר עם המנהל/ת שלך....

זה בלתי אפשרי,

את חייבת להיות נוכחת [אני לא זוכרת בדיוק כמה אחוזים זה...] בשיעורים על הנושא שאת רוצה לגשת עליו לבגרות. כאילו, את חייבת שמישו ילמד אותך את החומר ויגיש אותך לבגרות עם מגן מסודר וכ'...לכן זה לא כ"כ אפשרי לגשת לבגרות ככה סתם. את חייבת להיות נוכחת בשיעורים מסויימים. אבל יש לך אופציה ללכת נגיד בחופש הגדול בין י"א ל-י"ב ולסיים את אחת הבגרויות בחופש . אמממ....יש פרוייקט כזה שנקרא פרוייקט בר"ק/מחצית שלישית [עשיתי אותו למשל בחופש האחרון על הבגרות בלשון שלא הגישו אותי אליה]. את בעצם לומדת שם 5 שבועות בערך את החומר בכיתה יחסית קטנה,ובסוף המורה שמלמד אותך מגיש אותך עם ציון מגן חדש לבגרות בסוף בחופש. זה קצת מסובך להסביר
וגם לא בטוח שיפתח אחד כזה באיזור שלך ולא תמיד מקבלים את כולם,אבל תדברי עם הרכז/יועצת/מחנכת/מזכירה פדגוגית/כל מישהו שעוסק בזה אצלכם בבי"ס-יש לדברים האלו פיתרונות
.

tttttttttt1

New member
אממ יש טיפונת בעיה עם ההודעה

מועד חצב ברק הזה הוא לאנשים שלמדו את החומר וקיבלו מגן נמוך [לטעמם] או שנכשלו באחד ממקצועות החובה...עושים את הקורס ומקבלים מגן חדש...אני לא חושב שזה תקף לאנשים שלא למדנו במסגרת בית ספר את החומר ולא קיבלו מגן בבית ספר... לגבי ה"יש לדברים כאלה פתרונות" - האמת שבארץ כמו שלנו לדברים כאלה אין פתרונות...כמעט בלתי אפשרי לגשת לבגרות שלא במסגרת לימודים בבית ספר..משרד החינוך לא מעוניין שתלמידים ילמדו לבד כי בינינו, בתכלס, אין שום מקצוע בעולם הזה שאי אפשר ללמוד אותו לבד לבגרות...99.99999999999% [ואני אף אכליל ואומר 100%] מהמקצועות בכלל לא צריך מורה בכיתה שילמד אותם.....

just PolPoll

New member
זה לא נכון מה שאת אומרת...

כי יש אפשרות לגשת אקסטרני למקצועות!

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo45.gif

לא חסרים בתי ספר כמו אנקורי, לחמן וכו'

למעלה