שאלה קטנה

שאלה קטנה

טוב אני מכיר את הדת המשיחית כבר זמן רב אבל אף אחד לא ידע תשובה ודאית לגבי השאלה שלי. מה היהדות המשיחית חושבת על יחסים הומוסקסואלים? האם זה אסור כמו בשלוש הדתות הגדולות? מותר? תודה רבה למשיבים :)

יחסים הומוסקסואלים אסורים!!!

בס"ד ובתורה יש על כך עונש סקילה. עפ"י דרכו של ישוע,ספק רב אם הוא היה סוקל את החוטאים בחטא הגאווה(הומו-לסביים),וגם לא יצאניות-פרוצות. ישוע העניק חסד רב וחמלה לכל אדם. כפי שאנו מכירים ויודעים:'אל רחום וחנון ומרבה לסלוח,רב חסד ואמת'. ו'אל מלא רחמים'. אלו צדדיו של ישוע המשיח.

אדו73

New member
אתה מתואם עם האפיפיור?

ועם ראשי הכנסיה, כי דעתם "טיפה" שונה.

salt of earth

New member
אני חושבת שהתבלבת

זה אינו פורום "יהדות משיחית" אלא פורום "נצרות משיחית". רובנו פה ערבים-נוצרים. אז התשובה והדעה שלנו תהיה כמו הדעה של הנצרות.

אנחנו מדברים על ישוע

בס"ד "נצרות"=משיחית=מסיחיה. אין אנכי מתבלבל כלל. ישוע בא מהעם שלי. זה שאתם ערבים נוצרים-עם כל הכבוד,לא אומר שאתם יותר באדון ממני.ישוע הוא בלבי ורוחי. לפי התשובה שלך,אין אנכי בטוח שאתה מקושר לאדון,וזה לא אומר דבר על זה שנולדת נוצרי,ואולי אתה עונד צלב על צווארך.

salt of earth

New member
המלך המשיח

התגובה שלי לא הייתה מופנית אליך אלא לשואל השאלה. הוא חשב שזה פורום יהדות משיחית ולכן שאל מה חושבים יהודים-משיחים על יחסים הומו-ליסביים והאם זה שונה משלש הדתות הגדולות, מכיוון שמאז תחילת הפורום אנשים מתבלבלים מהשם. לכן עניתי לו כך, אני מתנצלת אם חשבת שאני הגבתי לך או ניסיתי לגנות חלילה את האמונה שלך. <לפי התשובה שלך,אין אנכי בטוח שאתה מקושר לאדון,וזה לא אומר דבר על זה שנולדת נוצרי,ואולי אתה עונד צלב על צווארך.> לא חושבת שאני זכאית לזה, אבל סולחת לך בגלל שזאת ברור רק אי הבנה :)

ומה באמת הנצרות חושבת-

על הקהילה ההומו-לסבית? היא מקבלת אותה? מגנה אותה? אין לה שום דיעה בעניין לגבי זה?

אני מניח...

בס"ד שלפי האדון יש להתנהג בחמלה,בארך אפיים ובסבלנות וסובלנות גם כלפי השונה-דהיינו:'צדיק באמונתו יחיה'. אמת היא שהתורה לא רואה בעין יפה כלל וכלל יחסים הומוסקסואליים,ואת הדין שלה לגבי זה הזכרתי כבר. ישוע היה אוהב אדם ומכבד את הבריות.

lion 7

New member
הנצרות היא אמונה רוחנית

שבבסיסה נשענת רובה על לימודי ישוע והשליחים וחלקית מכתבי אבות האמונה השונים, דברי ישוע ומוסר השכל שלו מהברית החדשה לא להביא עוד תורה מס 2 וחוקים, אלא התנהגות הולמת שבבסיסה ולא השתנו עשרת הדברות בעדכון אלוהי דרך המשיח , נכתב בעבר למשל על ואהבת לרעך כמוך``, העדכון היום בפי ישוע בן האלוהים: ואני אומר לכם ,(עדכון השעה) תאהבו את אויביכם, תברכו מקלליכם, ותתפללו לאלה הפוגים בכם``, ישוע הוא אהבה אלוהית, ומקור האהבה, באגרות כתוב על פרות רוח הקדש שלובשים בעת הלידה החדשה, מהם ובראשונה אהבה אמונה (אחרי האהבה) ושאר הדברים הטובים שמתחילים לראות באדם החדש, שמחוללים שינוי עיקרי, באדם הטבעי (הלא רוחני שהיה עד אז), ונולד עם פגם החטא הקדמון שסופו (אם לא האמין בישוע כמשיח וגואל אישי והשטן לא יהווה עוד מטרד לו ) ,הוא אכן שתי מיתות, אחת בגופו שיחזור לאפר, והשניה מיתה נצחית (בעולם הבא יקבלו כל בני אנוש גוף נצחי, אחד מתייסר עם השטן בימת האש והגפריר שנועדה לשטן ומלאכיו ולאלה בני האדם שסירבו לחסד האלוהי בישוע כמשיח ,, והשני האדם הרוחני עם ישוע בגן עדן)... לכן אדם רוחני לא ישקר לא יגנוב, יגדל ברוחניות שמקורה בצליחת רוח הקדש בו, הוא כמובן לא ידאג לדברי הבשר ותאוות הגוף (עד גבול מסויים), מהם פרות הבשר והגוף (מהם , שנאה, ריב , מדון, קנאה , אהבת הגוף) לכן רואים שמטרת האדם בבריאה היא תהילת האל, ועל זה יש חוקים, שמהם האדם זה הרוחני, ידאג לקשר אישי עם בוראו, לא דרך המין, אלא דרך בקשות הרוח שבתוכו, שמכתיבה לו את הקצב, האם אדם עם נטייה מינית מה הוא פסול? התשובה היא כן, אין עוררין , אין מקום בעדר האל שבהם יש אנשים לא רוחניים, ומין וכל מה שקשור לה על כל פניה מרחקת את האדם הרוחני מאלוהים, לכן נועדה בראשונה התורה כחוק ראשוני על מנת להבדיל עם קדוש משאר העמים (גויים היו , ואחרי ביאת המשיח נהיו עמים ולא גויים ) . בד בבד ישוע היתה לו הטרדה מהפרושים שראו בהתרועעות שלו עם חוטאים, ספסרים, וכל מיני אנשים שבעיני התורה הם חוטאים, אולם בעיני ישוע(שנכתב עליו שידע מה זה האדם וטבעו) הם חולים לא בדברים ארציים, אלא בתוכם הם צריכים ישועה אלוהית ולא חוקים שלא עזרו או יעזרו להם. זה מושג האהבה דרך העדכון מזה אלפיים שנה, אנחנו לא נשפוט אחרים. יש אחד ישפוט , אלא ירפא את הנשמות התועות אלה.. אולם נלמד אותם על החיים האחרים בישוע .

lion 7

New member
גם

אם כנוצרים אנו מאמינים שלא היתה לנו זכות בלהיות בין הקדושים = רוחניים, אלא נאמר נזכר שהיינו בעולם החשוך לפני שפגשנו את המושיע שהוציא אותנו מחיים אלא אל עולם אחר, והבטיח לנו חיים של מנצחים על הגוף ותאוותיו, בודאי נזכר בגאווה זאת, שישוע חיפש אותנו בין מזבלות העולם, שהקיא אותנו.. ונתן לנו שם חדש וזהות חדשה דרכו. ממילא היינו מתים בעולם מהפגם הראשוני מאבינו ואבי האנושות אדם.. לכן הפשע יהיה כפול עלינו אחרי שישוע בחר בעדרו מארבע קצוות תבל, ונתן להם לרשת את מלכות השמיים עם הקדושים (מהם הבל, מתושלח, נח ,.. עד האדם האחרון המאמין בישוע בחזרתו בשנית .. עדר ישוע =מאמיניו= הכנסייה(בסריאנית שמשמעה קבוצת המאמינים בישוע) = מאמינים העת החדשה. ועוד ועוד הרבה תארים שקיבלנו לא בזכות אלא בחסד אלוהי ישראל דרך בנו ישוע המשיח עמנואל שמשמעו האל עמנו. כך אחרי שטעמנו את המשיח בחיינו, לא נרצה לחזור לחיי החושך שהיו, שוברי עשרת הדברות מהם ניאוף שקר, לכן חובה גם להתנהג בהתאם ולספר לבן העם שלי בראשונה הנוצרי ואחר , או מדברי הברית החדשה, או בהדגמת ישוע בחיינו, ובכך יראו אנשים את חיינו, ונהווה בשורה מס 5 לאחרים וישתנו כמו העבד שנקרא פאולוס סורר הנוצרים, וליאון שכותב כאן, שאין לו זכות מאף אחד אחר , אלא עוד משרת שלא היו הרבה סיכויים מלבד ישועה מצד ישוע המשיחי היהודי המושלם בבשר , ובן אלוהים יחידו, על זה מגיע גם להומואים ולסביות, יחד עם השאר בראשונה להכיר את היפה יותר מבני אנוש . . . .

אם זכרוני אינו מטעני

ישוע לא התייחס כלל להומואים. מי שהחל להטיף נגדם הוא שאול- פאולוס, שנלחם נגד משכב זכר. בברית החדשה אין כלל התייחסות ללסביות.

למעלה