שאלה קטנה

שאלה קטנה

אני רוצה לדעת איך אני גוזרת את הדמויות מהתמונה וכך שזה לא יפגע באצטדיון מאחוריהם. או שלחילופין, שיפגע אבל אני אצטרך הסבר מה אני עושה כדי שהוא "אחרי טיפול" יראה שלם אחרי הגיזור. יש לי צייר וPAINT ואני ממש צריכה עזרה לזה..

מיכאל ג

New member
אין מצב

מה שאת מבקשת מצריך לצייר את מה שיש מאחורה מאפס. בשביל זה צריך צייר - לא התוכנה אלא מישהי או מישהו שיודעים לצייר ברמה ממש גבוהה.

manic_subsidal

New member
אבל הסבר קצרצר למה

חשבתי שלרוב האנשים זה דיי ברור... אבל כנראה שלך לא אז בציור או בתמונה... גם עם התמונה צולמה על רקע של משהו מאוד יפה מה שנמצא מאחורי הבן אדם פשוט לא קיים בתמונה לא משנה עם זה על המחשב או לא כמו שתקחי תמונה רגילה ותגזרי החוצה את הבן אדם אז הרקע לא ישלים את עצמו באורך פלא המצלמה קולטת אז כמו בתמונה אמיתית אחרי שגזרת את האובייקט מקדימה את תצטרכי להשלים את הרקע ויש תכנות שכל עוד הרקע מאפשר זאת במידה והוא לא מסובך מדי או ייחודי מדי או כל עוד לא גזרים חלקים גדולים מדי אז אפשר להשלים את הרקע בלי הרבה מאמץ אבל תמונה כמו זו שהיא בעצם ציור מקורי ורוב הפרטים מוסתרים ע"י האובייקט שאת רוצה לחתוך אז יהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרי להשלים את החלקים החסרים אלא אם כן את יודעת לצייר בעצמך את כל מה שחסר דרך אגב הרבה יותר יהיה לך קל למצוא תמונה שלמה חדשה של קוליסאום

למעלה