שאלה קטנה...

caroline barina

New member
שאלה קטנה...

אמרו לנו לא להביא מזוודות כבדות וגדולות כי ברוב בתי המלון לא יהיו מעליות ככה שנצטרך לקקחת את המזוודות במדרגות.. מצד שני, אמרו שאלה מלונות על רמה.. לא ממש מסתדר לי.. מישהו יכול לנסות להסביר לי ת'עניין בבקשה?

דנדוושש

New member
זה מוזר..

אצלנו בכל המלונות הייתה מעלית אבל בגלל שהיינו משלחת של 250 אנשים (ובכל המלונות שהיינו היו עוד משלחות) דיי סתמנו את המעליות כי אין שם יותר מידי מעליות חח אני מניחה שבגלל זה.. כי בסופו של דבר מי שבקומות הראשונות צריך לעלות ברגל או שלפעמים עשינו ערמה ענקית של מזוודות במעלית והיא ירדה עם מישהו אחד וכל השאר ירדו ברגל ולקחו אותם למטה

caroline barina

New member
אחלה..

אז סתם ניסו להפחיד אותנו... חחחחח עוד שאלה... אמרו לנו שלא להביא שמפו, מרכך, מגבות, סדינים ומייבש שיער. בקשר למייבש שיער, זה נכון שבכל בית מלון היה כזה? בכל חדר?...

דנדוושש

New member
אצלנו לא היה..

אבל אם הם אמרו כנראה שבמלונות שלכם כן יהיה למה הם לא רוצים שתביאו שמפו ומרכך..?

caroline barina

New member
כי גם את זה אמרו שיש...

ומזר קצת לא?... מחר אני אקבל את הרשימה של המלונות.. אולי אלו לא אותם המלונות...

מדריך1

New member
מלונות

חזרתי אתמול מהדרכה בפולין. נכון, לא כדאי לקחת מזוודות כבדות וגדולות מכמה טעמים- ראשית יש הגבלה במשקל וכדאי וראוי להצמד לכך שנית- ברובה מלונות ישנן מעליות, אך, ברובן הן קטנות ואיטייות מאד, כך שיש מנהלי משלוחת המורים לנוער בקומות הראשונה והשניה לסחוב את המזוודות לחדרים דרך המדרגות. שלישית-את תסחבי את המזוודה לבד, בין שיש או אין מעלית, לחדר וממנו לאוטובוס. אם את נהנית מזה , תביאי מזוודה גדולה, מובטח לך כי אחרי היום השני כבר תתחרטי. באשר לשמפו ומרכך- יש בחדרים אך באיכות ירודה ביותר כנל סבון. אני אישית מביא דברים אלה מהבית, לא במיכלים מקוריים כי זה כבד , אלא, בכמות המספיקה לשבוע בלבד. מיבש שיער-אין בכל המלונות ובאלה שיש , זה מין צינור המחובר לקיר ומוציא אויר חם או קר. סדינים, מגבות , כריות, שמיכות מקבלים במלון. שיהיה לך מסע מוצלח ומענין.

Pukipsey007

New member
בפולין זה סטנדרטים אחרים

תחשבי רומניה
אז משהו כזה. אצלינו היו מדרגות ומעלית, אבל היא הייתה קטנה והיינו הרבה אנשים אז העדפנו לעלות במדרגות [זה במלון אחד שאני זוכרת, את כל השאר אני לא כ"כ זוכרת כבר.
] בכל מקרה, תמיד יהיה מי שיעזור לך
[ואם לא אני אשמח להצטרף למסע בתור עוזרת
]

caroline barina

New member
הלוואיי והייתי יכולה לקחת אותך...

הייתי לוקחת אותך ואת כלללל מי שרוצה לבוא!! זה יהיה בטוח יותר נחמד ונעים מאשר ללכת עם אנשים שלא ממש רוצים ללכת וסתם עושים את זה בשביל הטיסה, הדיוטי פרי, החברים, הבלאגנים ולהתרחק קצת מהבית.. (מה שיש אצלנו בבצפר כמה כאלו...
)

fifanowftw

New member
הנה תרגיל למעליות:

פשוט תעלי לקומה 2 במדרגות(במקרה ואת לא מגיע ראשונה למעליות ו/או אינך חזקה מספיק ומעיפים אותך גם גם הגעת ראשונה), לחצי על המעלית, אחרי שהיא תרד מהקומה העליונה שהיא עלתה אליה, כנסי אליה, ואז היא תרד למטה לקומה הראשונה, תוכלי לצחוק על האנשים(מאוד כיף, אני חייב לציין), וכך תפסת לך מעלית בלי בעיה..

caroline barina

New member
חחחחחחחחחחחחחח

קורע!!! אבל אני מרימה משקולות ומתאמת קצת אז לא נראה לי שתהיה לי בעיה מקסימוםםםםם יש לי מלא בנים חזקים ומקסימים במשלחת שלא נראה לי שתהיה בעיה עם המזוודות... אבא שלי הציע לי לשלם 2 דולר למישהו שעובד במלון ומיד המזוודה מגיעה למקומה:) אבל אני לא כל כך בטוחה שיעברו לי על זה בשלום.. בכל זאת משלחת.. ואמרו לנו בפירוש לא לדבר עם אף אחד משם...

fifanowftw

New member
האמיני לי

שאחרי 20 שעות באוטובוס ביום, אף אחד לא רואה בעיניים אבל את תביני את זה אחרי שתראי 50 אנשים עם מזוודות מחכים למעליות

caroline barina

New member
חחח לא לדאוג...

מזל שיש לי סבלנות רבה וחוצפה עוד יותר רבה.. ואם אני רוצה להשיג משהו אני אשיג אותו בלי שום בעיה

למעלה