שאלה קטנה הסולן של 30Seconds To Mars זה השחקן הראשי ברקוויאם לחלום?
ד דנה ירוקה New member 10/5/07 #1 שאלה קטנה הסולן של 30Seconds To Mars זה השחקן הראשי ברקוויאם לחלום?
ח חולוני New member 10/5/07 #2 אמת, ג'ראד ליטו. הוא גם כמובן אנג'ל פייס בפייט קלאב. הנה הקרב שבו אד נורטון מעצב לו את הפנים מחדש. "התחשק לי להשמיד משהו יפה"
אמת, ג'ראד ליטו. הוא גם כמובן אנג'ל פייס בפייט קלאב. הנה הקרב שבו אד נורטון מעצב לו את הפנים מחדש. "התחשק לי להשמיד משהו יפה"
ח חולוני New member 10/5/07 #3 פייי..תפוזונה. רבע שעה זה הראה לי שלא הצלחתי לשלוח את התגובה המסכנה הזאת ופתאום אני מגלה שכולן נשלחו.
פייי..תפוזונה. רבע שעה זה הראה לי שלא הצלחתי לשלוח את התגובה המסכנה הזאת ופתאום אני מגלה שכולן נשלחו.
M milkofamnesia New member 10/5/07 #4 שמת לב שבכל הסרטים שלו הוא לא יוצא שלם ברקוויאם לחלום כרתו לו יד באמריקן סייקו ערפו לו את הראש עם גרזן במועדון קרב נורטון התעלל בו בשר המלחמה ירו בו לא פלא הוא בלהקת אימו.
שמת לב שבכל הסרטים שלו הוא לא יוצא שלם ברקוויאם לחלום כרתו לו יד באמריקן סייקו ערפו לו את הראש עם גרזן במועדון קרב נורטון התעלל בו בשר המלחמה ירו בו לא פלא הוא בלהקת אימו.
G Girl on the Wing New member 15/5/07 #10 ... עוד שבועיים אני בהופעה שלהם (פסטיבל pinkpop, הולנד)... אני מפתיחה לשלוח תמונה
J jony84 New member 16/5/07 #11 פאק אדיר את הולכת לפסטיבל פינקפופ??? מי עוד מופיע שם? אני הרצתי איזה מאה סרטונים ביוטוב משם...של רדיוהד וזה... בכל מקרה...תהני
פאק אדיר את הולכת לפסטיבל פינקפופ??? מי עוד מופיע שם? אני הרצתי איזה מאה סרטונים ביוטוב משם...של רדיוהד וזה... בכל מקרה...תהני