שאלה קטנטונת..

netushit

New member
שאלה קטנטונת..

לא מזמן מישהי נתנה איזה קטע קריאה מהמם לדעתי על טרבלינקה... אמ מישהו זוכר אותו אז בבקשה בבקשה תכתבו לי... משהו עם "טרבלינה ים של אבנים.....כל אבן צועקת אל תשכח"... אני פשוט לא זוכרת את כולו...תודה מראש!! אגב, עד עכשיו הייתי די קוראת סמויה בפורום ואני אשמח מאוד להצטרף.. אני נסעתי במשלחת ב- 20.10.05.. שזה אגב 6 חודשים מאתמול..(כן אני גם סופרת כמו כולכם ימים :))... ומאז, הנושא של יום השואה ופולין לא יוצא לי מהראש.. תמיד הוא היה נושא חשוב אצלי אבל אחרי פולין זה רק התחזק!! קוראים לי נטע אני בת 17 כמעט מגבעתיים.. נעים מאוד..

שלום וברוכים הבאים!!חחח את הית פה

אז את בטח מתמצאת!! אז עכשיו אנחנו שמחים להכיר!! אני מקווה שמי שכתבה את הקטע תענה לך... סופ"ש רגוע ונעים

hagaiad

New member
אני לא יודע אם לזה התכוונת

אבל בכל מקרה שיהיה, שמתי את זה פה לפני כמה ימים. אולי זה גם יעזור לך. סעו לטרבלינקה פקחו את עיניכם לרוחה חדדו את השמיעה עצרו את הנשימה והקשיבו לקולות הבוקעים שם מכל גרגר אדמה - סעו לטרבלינקה הם מחכים לכם שם צמאים לקול חייכם לאות לקיומכם, לצעד רגליכם למבט אנושי מבין וזוכר ללטוף של אהבה על אפרם - סעו לטרבלינקה סעו מרצונכם אתם, החופשי סעו מכוח הכאב על האימה שהתרחשה מעמק ההבנה והלב כואב ולא משלים - הקשיבו להם שם בכל החושים! סעו לטרבלינקה שם הדממה הירוקה, הזהובה או הלבנה העוטפת אותם בכל אחת מעונות השנה תספר לכם סיפורי סיפורים על החיים שהפכו אסורים ובלתי אפשריים - סעו לטרבלינקה ראו איך הזמן שם עצר הקשיבו לזמן העומד, לשתיקת המתים הרועמת ולאבנים בדמות אנוש הבוכות שם בדממה סעו לטרבלינקה לחוש זאת לשנייה - סעו לטרבלינקה הצמיחו פרח בדמעה חמה, בנשימה אנושית מול אחת האבנים - זכר לקהילה שלמה על אדמה שהיא גופם ואפרם. הם מחכים שם בטרבלינקה שתבואו ותקשיבו לספורים הזועקים בתוך הדממה ובהזדהות מחלטת אילמת, מאחדת תביאו להם בכל פעם את ספור החיים הנמשכים האהבה המחיה. סעו לטרבלינקה לדורי דורות אל תעזבו אותם לבדם – הלינה בירנבאום

למעלה